reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko przykro mi skarbie :-:)-:)-:)-:)-(
agnes jak sie czujesz????????? a mąż lepiej juz troszkę ?????????????

Lori skarbuś zróbcie te badania ...... dla świętego spokoju.......trzymam kciuki abyś zaszła w zdrową ciążę, abyście cieszyli sie z drugiego cudnego dzieciątka..... wierze ze tak będzie.....ze wszystko co złe juz za Wami.......teraz juz musi być dobrze :tak::tak:

Błagam dobijcie mnie dziś :-:)-:)-:)-( Kupiłam mężowi radio do auta jako przedwczesny troszkę prezent urodzinowy dziś mu chciałam wręczyć bo wiem ze sie strasznie ucieszy bo juz od dawna chciał nowe a nigdy nie było na to kasy..... to okazało sie ze mi kurrrrrrrrrrr......... przysłali inny model :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ta sama cena , te same parametry ale wygląda tandetnie .....a ja kupiłam mu takie piękne......... no i oczywiscie zrobiłam awanturę i muszę odesłać w poniedziałek i mi kase zwrócą a to moje przyślą .......normalnie paranoja,,,,,,,, wszystko było by OK gdyby nie to ze juz powiedziałam ze mam dla niego niespodziankę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kuźwa...........no i dupa z niespodzianki .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Głowa mi pęka dziś normalnie........ jeszcze Jasio mnie wkurzył........ wygoniłam spać diabła .....:sorry::sorry::sorry::sorry:

niech ten dzien sie juz skonczy :-(

reklama
oj kochana, naprawde mam zły dzień..... :-:)-:)-:)-( :-( jest mi tak przykro ,:-:)-:)-:)-(
co do mopsu u nas tak nie ma ze sie umawia na jakąś godzinę.......... :crazy: trzeba czekać w kolejce ....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a te mendy kuźwa nie chciały mnie przepuścić nawet jak Pawełek sie wydzierał bo dziecko głodne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powyrywałabym włosy takim babsztylą .............:crazy::crazy::crazy::crazy:

Kochanie bo ja tak naprawde nie wiem dlaczego juz sie nie starasz?????? Przeciez czas miałaś do konca roku .......tzn tak sobie założyłaś........

Ilonko nie staram sie bo nie mam już siły to raz .Dwa że muszę być dla cioci na kazde zawołanie . Jak wujek jest w pracy a ona bierze kroplówki to musi byc ktos przy niej. Wogóle muszę być przy niej bo tego pragne. Przeciez mam 4 dzieciaków i to musi mi starczyc .Jestem szczesliwa choc malenki zal pozostanie do konca zycia że nie dane mi miec jeszcze jednego bąbla .

Powiem Wam że chyba dopiero tak naprawde doceniam to co mam jak widze ile trudu trzeba włożyć żeby zobaczyć 2 kreseczki i szczesliwie donosic i urodzic dziecko.Teraz to ja juz poczekam na wnuki hi hi :-):-):-)

Losiczko rzeczywiście trzeba doceniać to co się ma, ale też często o tym zapominamy:tak: dobrze że sobie to w uświadamiamy.... mój mąż zawsze do mnie mówi aby się cieszyć z tego co się ma:tak:.
Dziękuję za wieśka:-)

Lori ja tez zrobiłabym te badania, ab wiedzieć, bo dla mnie niewiedza jest najgorsza....powodzenia:tak:

Ilonka no masz:szok: nie dość że MOPS to jeszcze te radio:no:

Piąteczka kurka a ja tak czekam na wynik:no:

Dziama utwór piękny:-)

kochanie ja bym jeszcze sie nie poddawała...... wiem ze teraz ciocia jest najwazniejsza ale Ty też :tak::tak::tak::tak::tak: bez względu na Twoją decyzję szanuje to ... :tak::tak: choc po cichutku bede modlić sie abyście nawet nie swiadomie wpadli:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ojjjjj mam nadzieje bo jutro planujemy remont salonu :eek::eek::eek: a znając życie a raczej moje szczęście do tego nie dojdzie w końcu :crazy::crazy::crazy::crazy:

Roza co u Was ???????????? mała zdrowa ????????

Do góry