reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam tylko na chwileczke powiedzieć ze PIATECZKA jest bez netu :-( i że wredna @ do niej wpadła :-:)-:)-(.Tule kochana :-)

A ja mam dzisiaj latanie po urzedach wiec mało mnie tu bedzie a do tego dużo szycia :-)

Miłego dnia buziaki dla Was i waszych pociech :-):-):-)

reklama
Witam Was dziewczyny ja jako obecna i mam nadzieje ze niedługo przyszła mama i mam nadzieje ze mogę do Was dołączyć ? Jestem mama roczniaka i niedługo zaczynamy starania o druga dzidzie : )pozdrawiam was wszytskie i miłego dnia w końcu piątek : ) : ) na koniec dodam ze moje dziecko tez od kilku tyg budzi sie punktualnie o 2 w nocy ; ) i o jakiej książce piszecie z tym usypianiem?

Czesc i czolem......melduje sie spozniona do pracy musze leciec ale zajrze pozniej......nasze mamuski jeszcze przy obowiazkach?

5ko szkoda:-( ale coz tule i trzymam kciuki za ten cykl......:tak:
Losiczka co tam dzisiaj szurasz fajnego??? Mam nadzieje ze zarzucisz tu zdj zanim oddasz w inne rece;-)
Kazik Witaj:-)....oczywiscie mlody narybek zawsze mile widziany:tak:......napisz cos wiecej co bysmy mogly poczuc ze cie lepiej znamy :tak:;-)
Dziewczyny wejda pozniej to ci napisza bo ja nie kojarze tej ksiazki :sorry:

Dobra spadam .......zajrze pozniej :cool2:
Ps moja tempka wariuje:eek::eek:

witam na szybko
poszłam po 9 do MOPS-u złożyć papiery na nowy zasiłek rodzinny a to dopiero teraz wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: k***a nikt nie chciał mnie z dziećmi przepuśćić..........mendy pieprzone za przeproszeniem ,.,,, mały nie jadł od 7.........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mnie szlak wziął !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

potem nadrobię, przepraszam- teraz szybko obiad bo od wczoraj nie jadłam nic :-p:-p:-p i kawa oczywiście !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej,
ja wpadam tylko na chwile napisać że wyciągnęłam od lekarza na NFZ skierowanie na badania genetycznie dla mnie i męża. Udało się umówić termin już na wtorek, tak wiec w przyszłym tygodniu będziemy sie badać. Szczerze mówiąc to boje się tego co wyjdzie.

Powiedział że moge robić różne badania w laboratorium i nawet jeśli coś znajde to nikt nie powiedział że akurat to było przyczyną. Dodał że najprawdopodobniej coś znajde bo nikt sterylnie nie żyje i każdy coś w sobie ma. Jak nie jedną bakterie to inną. Mówi że nawet sobie nie zdaje sprawy ile on ma zaniedbanych, brudnych pacjentek a w ciaże zachodzą donoszą i rodza zdrowe dzieci.
Generalnie to mnie nie pocieszył. Człowiek o siebie dba a ciąży donosić nie może i właściwie przyczyna nie jest to odkrycia. Trzeba próbować zwłaszcza że jedno zdrowe dziecko mam. Pytanie tylko ile razy jeszcze musze przez to przejść?

W poradni genetycznej jak opowiedziałam że ja juz 4 razy z rzedu poroniłam w tym bliźnieta to babka powiedziała że juz powinnam byc dawno u nich i dla tego mnie wcisnela na najblizszy termin. Z drugiej strony tak sobie mysle. Nawet jak im cos wyjdzie w tym DNA to przeciez oni nic nie zmienią. Tyle że bede miala tego świadomość, to i tak nie zonacza że każde dziekco bedzie chore tylko to jest pech że akurat nie wychodzi.

reklama
Ilonko słonce przecież telefonicznie możesz sie umówic. Ja tak własnie zrobiłam i jak weszłam do urzedu to sie za głowe chwyciłam tyle ludzi było :szok::szok::szok: a do tego kaszlących smarkających masakra normalnie. Ja tylko sie zameldoałam i po 5 minutach weszłam omijajac ten cały tłum :-p:-p:-p i kurka zabrakło mi jednego dokumentu ale moge doniesc i zostawic w biurze podawczym.

Lori szczerze ??? Ja na twoim miejscu chciałabym wiedziec w czym tkwi przyczyna ale obstawiam konflikt na tle płci tzn że dziewczynkę organizm odrzuca. Na to też sa leki wiec może bedzie dobrze nastepnym razem.

Witam nową staraczke :-) Adison pamiętam i gratuluję :-)

A moj Szymonek jest na etapie wkładania swojemu misiowi pieluszki :sorry: bo to jego dzidzia :sorry: ach...... a mogł naprawdę pomagac mi w zakładaniu pieluszek gdyby mi było dane donosić i urodzic :-( ale koniec smecenia :-)

Katy podaj mi jak możesz swojego maila wysle ci zdjecia :-)

Ale mi kawka smakuje :-p:-p:-p

Do góry