reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko a dziękuje w pracy ujdzie niby nie pracuje fizycznie ale wracam tak zmęczona że masakra :crazy::crazy:
dzisiaj cały dzień w biurze siedziałam szukałam produktów na liście od nowego dostawcy mówię ci masakra !!!!
a co do Lily to właśnie ona jest "inna" niż moje poprzednie dzieci a mianowicie bardzo spokojna aż czasami świruję że coś jest nie tak bo bardzo mało się rusza a jeśli już się ruszy to nie jakoś nad wyraz mocno a może to przez to że mam łożysko na ścianie przedniej? nie wiem ale mam nadzieje że jest zdrowa tylko taki będzie miała charakter ;-) a co u ciebie ??????

reklama
U mnie to było tak. Mati wojował w brzuszku i teraz tez wojuje :-) Domino spokojniejszy :-)Jakub to pobija rekordy w swoim żywiole :-) a Szymonek to taka moja spokojna przylepka choc potrafi pokazac rózki hi hi. U mnie ok.Nareszcie robota sie ruszyła wiec jestem cała hapy. Ciocia czeka na badanie czuje sie w miare tzn ma plastry z morfina wieksza dawka :-( ale mniej ja troszke boli i śmieje sie że na starosc chodzi naćpana :-) .

Karolina ale słodzinka z Jagody, z tymi rączkami pod bródką wymiata:tak::-);-)
Ania u mnie łożysko z kolei na tylniej ścianie i też jestem ciekawa czy to będzie miało wpływ na odczuwanie ruchów malucha
Losiczka dobrze że cioci humor dopisuje :)
Mati był ruchliwy w brzuszku i od małego full energy hehe zobaczymy jak Rybcia :)

nie wiem co jeszcze miałam pisać..

zrobiłam ciacho czekoladowe:-p sałatkę...jutro śpię ;)

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje że cioci się polepszy :tak:trzymam kciuki za nią i ciebie &&&&&&&&&&&&&&& może faktycznie zliczysz wpadkę ;-);-);-);-);-);-);-);-) a jak było z dzidziami w brzuchu?? któryś był leniwy ?????? wiesz czuję ruchy nie mówię że nie ale mało i delikatne

Truskafffka ja zawsze miałam na tylnej ścianie i lepiej czuć wtedy ruchy

oo to czekam :)

Ja przy Matiku miałam na przedniej ścianie, ale fajnie go czułam, pierwsze "motylki' poczułam ok 18tc, potem między 19-20 tc już poważniejsze kopniaczki i jak się rozhulał prezes to ciągle go czułam, brykał bosko w brzuszku :)

Dzień dobry :)

ale tu cicho uuuuuuuuuuuuu

ja dziś do pracy na szkolenie muszę jechać :angry::wściekła/y::no:barany se wymyśliły co zrobić

życzę wam miłego dnia

Karola- a może spróbuj wykorzystać tą zasmarkaną teściową jako argument..... a mąż jest na nie ponieważ? takie nie bo nie? Kurka czy ta baba ma jakieś granice wszystko jestem sobie jakoś w stanie wytłumaczyć bo pewnie z założenia chce dobrze ale żeby chorą do dziecka lecieć to przegięcie! A jak kolki???
Agnes - jak tam kochana się czujesz?

tradycyjnie weekendowe pustki:)

reklama
Hej dziewuszki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zzagubiona fajna ta mata:tak:......a jak tam nasza ksiezniczka???? Ty tez cos sie ostatnio nie pojawiasz:-(.....obiecaj ze sie poprawisz;-)
Karolcia jak to ci zabrania:szok::szok::szok::szok::szok:?????
Boze w glowie mi sie nie miesci:no::no::no:........jego mamunia wnuczke ma pod nosem a on chce pozbawic tego Twojej mamie????Nie ladnie , oj nie ladnie :no::no::no: Ona tez ma prawo troszke wnusie porozpieszczac:-).....szcerze mowiac ja bym tak tego nie zostawila:no:

Dziama jak tam kochana????;-)
Moze Agnes pojechala:-):-):-)

Ja wlasnie zapuscilam w piekarniku miesko z rozmarynem w winie dla meza :-) :-):-)a sama czytam na temat diety rozdzielnej.........zastanawiam sie czy nie przezucic sie na ten system:cool2::cool2::cool2:..............jak na razie nie widze zadnych argumentow przeciwko:tak:
Lori jak tam???
Ilonka to mialas dzien:szok::szok::szok:
Losiczko....zaraz ci podam adres mailowy:-)

Do góry