reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

47154_10151073375452616_1067124492_n.jpg :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

dziama agnes spijcie dobrze :-)

reklama
karolina, polecam tą metodę usypiania z książki, rozdział 4 jest o usypianiu. Trzeba co prawda uzbroić się w cierpliwość i mieć stalowe nerwy przy ryku, ale na Maksia działa. :tak: Będzie dobrze! Nadejdzie taki dzień, że się wyśpimy :tak: A swoją drogą dobrze wiedzieć, że ktoś tam gdzieś po nocach siedzi przy innym łóżeczku z innym dzieckiem na rękach.;-) Pomyślę sobie dziś o tobie między 2 a 4 jak nie będę spać;-):-D

Mały już położony, ale jeszcze nie usnął, tylko kwęka sobie.

ilona
, ty to masz siły żeby tu siedzieć jeszcze! Daj mi trochę;-):-D

dziama
, akurat mnie nie było jak pisałaś o mieszkaniu i nie doczytałam, więc nie wiem jak sytuacja wygląda...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Dobra, nie ma sprawy:-D To niech Pawełek szepnie Maksiowi na uszko żeby też spał sobie do 10 rano;-):-D

Idę spać bo bąbel chyba usnął już. Do zobaczenia:happy2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dawać mi tu wasze bąbly ja je zabawie w nocy a Wy sie wyspicie he he.

Ilonko czy aby te bmi 20,4 to nie lekka przesada kochana. Bedziesz wyglądała jak wysuszony wiórek :-).

Do juterka kochane :-):-):-) A ja siana nie mam a zamówiłam nowy materiał na alegro he he :-D:-D:-D a tam najwyżej przez wekend bedziemy jeśc tylko zupke na obiad :-p:-p:-p PA PA

losiczka ja musze,,,,,,,,,, bede sie lepiej czuć w swojej skórze,.......... wiem ze jestem gruba ale jak zobaczyłam zdjęcia z chrzcin to mało nie fikłam na zawał :-:)-:)-:)-:)-:)-( dlatego muszę schudnąć........... :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak zejde do 60kg to bede juz szczęśliwa .......a potem pomalutku do 55 i bedzie super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za rok na lato mam nadziej ze założę rozm 36 ......:tak::tak::tak::tak::tak: :-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki.....duzo sie tu dzisiaj dzialo....niestety czytalam ale nie zapamietalam co i komu mialam napisac:zawstydzona/y:........tylko do Lori.....bo ja tez slyszalam ze jest cos takiego ze czasami organizm z jakiegos powodu odrzuca zenskie plody.....nie wiem dokladnie o co w tym chodzi ale postaram sie cos wyszperac:tak:

Do góry