reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jakiś śpiący dziś dzień ...

Ilona nie no ja nie mówię, że teraz już trzecie...ale tak za rok
w kinie byliśmy na Meridzie Walecznej ;)
Viola ujć...ciężki wiek, wiele nie dodam, życzę cierpliwości, rozmawiajcie ze sobą, trzymam kciuki za zgodę i spokój
oj jak miałam 16 lat, to już z moim mężem nieźle się działo:-p:szok::-D
Kasia niech Maleńka walczy..
Dziama mmmm w listopadzie będzie się działo:-p ładna piosenka :tak:
Karolina walcz walcz o swoje ;) i w pracy i w domu :p
Sylwia mam taką samą sytuację, ja rh- D rh+, Mati po tacie rh+ :) zastrzyk po porodzie zaliczony.
Teraz w ciąże odczyn combsa kiedy robiłaś pierwszy raz?

Lori a przy Mateuszku w ciąży nie robiliście grupy krwi? chyba zawsze jest zalecenie jak mama ma rh-
Addison GRATKI :)
Piąteczka hahaha ładnie tak opijać sos z wina? :-D fajną niespodziankę mężowi szykujesz :)
mądre zasady :) powiem Ci że moja mama podobnie mnie traktowała i też skutkowało:tak:
Agnes to niech Olek grzecznie czeka na tatusia ;)

Nie jest tak źle, tak na prawdę to już wpadłam w rytm, mam czas na wszystko, i ugotuję i posprzątam i z małym posiedzę. Dziś mam po prostu kryzys z tego niewyspania :zawstydzona/y: A co do pomocy to moja mama mieszka bardzo daleko, a teściowa mogłaby chodzić na spacerki. Tyle że ja sama lubię się powłóczyć z wózkiem, wskoczyć do sklepu, pozałatwiać sprawy, pogadać ze znajomymi i nałykać powietrza:tak:
A kurdupelek dalej śpi w najlepsze! Bardzo ciekawe co będzie w nocy robił, wrrr!

dziama, zazdroszczę tego mieszkanka! Super że będziecie na swoim! I to urządzanie, rewelacja! W ogóle to jeszcze nie pisałam, ale super te tapetki masz. :tak: Może i ja dożyję dnia jak będę na swoim...

dziama ohhhhhhhh utworek cuuudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hahaha musiałam............

383511_391408394266420_853876581_n.jpg

hej! wpadam i ja do was wieczorkiem. dzień jakoś szybko minął.

karolcia kiedy planujecie chrzciny Jagody?

dziama
fajnie że decyzja podjęta. jedna sprawa mniej do załatwiania przed ślubem. a pierwszy taniec bardzo ważny
co do pizzy to jakbys już się decydowała robić to mogę podać przepis na ciasto. była pyszna ale troszkę się nastałam w kuchni zanim była gotowa

a ja chyba się położe. nie wiem ile pośpie bo pewnie plecy mnie znowu obudzą i będzie koniec spania.

dobranoc dziewczynki i do jutra.

reklama
Do góry