reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katka na naszych lekarzy czasem ręce opadają. ale ja nadal modlę się o zdrowie twojego taty. wierzę że sobie poradzi. trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie bo to naprawdę pomaga

uciekam już do łóżeczka. dobranoc wszystkim

reklama
Dziendoberek

U mnie zapowiada sie słoneczny dzień a ja zawalona robota
:-) ale bardzo sie cieszę:-)

Katy wyniki ok to tylko serducha wstawiac ;-) i cieszę się że tatko ma tyle siły żeby to wszystko znieśc i napewno wróci do zdrowia :tak:

Agnes Ty to juz jak tykająca bomba :-D w każdej chwili możesz wybuchnąc i synus bedzie z Wami :-)

Karolciu ja nadal czekam na zdjęcia Jagódki i wisze Ci jeszcze jedna torebkę:zawstydzona/y: może wybierz sobie to Ci wyslę :-)

Piateczko sikaj kochana :-)

Miłego dnia dziewczynki

Witam

Znów nie było mnie 2 dni,przeczytałam Was po łebkach.

Truskafka spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze kochana

Losiczka
torebki 1 klasa:)

Ilonka Pawełek jak zwykle słodki:)

Karolinka do chrztu potrzebujesz dziecka,chrzestnych, świecę i szatkę. Nawet teściowa nie jest potrzebna nie mówiąc o betach czy poduchach nie daj sobie wcisnąć. U nas ksiądz od razu powiedział kwotę 100zł:)

Katy super że wyniki dobre:)

Agnes
ściana super:)

Zagubiona Antkowi 2 zęby wyszły bez większego marudzenia ale ciekawe jak będzie dalej.

U nas bez zmian. Antek zdrowy, tylko,że coraz więcej uwagi potrzebuje i nie chce spać w dzień jak już zaśnie po mękach to śpi góra 30 min.Przekręca się z plecków na boczki i z brzuszka na plecki. No i uwielbia siedzieć na leżąco nie ma mowy. Jak leży to sam też już główkę podnosi do siadania,taki sprytny:)
AAAA i jego ulubiony teledysk:) Polecam:)

Zuchy - Cztery Slonie - YouTube

Załatwiłam sobie dodatkowe 4 tygodnie macierzyńskiego w zusie.
Mam pytanie do osób które mają kredyt hipoteczny. Czy jest szansa,żeby bank odroczył na jakiś czas spłatę rat?

Dzieńdoberek :-):-):-):-)

Kasiu prosze nie znikaj Juz na tak długo.............
Cieszę sie ze wyniki męzas super, pewnie sie bał tego, ale teraz moze chodzić z głową do góry pękając z dumy ze jego armia jest wciąż w dobrej kondycji do boju :-D:-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak: dla taty oczywiście zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Truskawa zdjęcia świetne........ mój Jaś tez oglądał i wiesz co ??????????........... od razu zauważył kawałeczek tego dużego zygzaka na ścianie w pokoju prezesa :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: heheh
a tort kupny czy robiony ????????????? piękny, i tak smakowcie wyglądał .....mmmmmm...... no ale juz zostało po nim tylko wspomnienie :laugh2::laugh2: hehe .........

Agnes u nas oczywiscie zasada " co łaska" ale nie mniej niz 100zł :crazy::crazy::crazy: NO i tyle dalismy, wiecej bym nawet nie dała .........a co........ !!!!!!!!!!!!! tak naprawde to w ogóle nie powinno sie brać za chrzest ..........:sorry::sorry::sorry:
sylwia jak sie czujesz?>>> Oliwka dała pospać ??????????????

a Ja sie tak zastanawiam czy przypadkiem nie miałam wczoraj owulki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: hehe.... ciekawe........zobaczymy.......... ból owulacyjny, przez pare dni białko pomieszane czasem z krwią ...... a dziś mały skok i sucho ....... juz bym chciała dostać @....:sorry::sorry::sorry: hehehe , bo ciekawią mnie moje cykle po ciązy :-D:-D:-D poza tym do lekarza idę 16.10 i bym chciała anty ........ bo mąz niestety nie odpuszcza z 3 dzieckiem :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

losiczka u mnie tak samo słoneczko także aż sie chce wstać :-)
Viola ja mam kredyt hipoteczny ale powiem Ci ze nie mam pojęcia czy jest taka szansa .....może i jest jak sie np prace traci , nie ma sie dochodów itd .,... wtedy państwo chyba spłaca ale potem trzeba wszystko oddać.....takie mnie kiedyś słuchy doszły...........

Mój maluch jest młodszy a śpi bardzo mało w dzień ( chyba ze na spacerze to by spał i spał i ma w nosie wszystko ) w domu to takie krótkie drzemki łapie po pół godziny ze 3 razy tylko ,.,,, no ale w nocy śpi pięknie także nie narzekam....... choć juz bym chciała aby przesypiał całe nocki hehe :laugh2:

Ostatnia edycja:
witam i ja dziewczynki!

u mnie noc znowu z bólem pleców :wściekła/y: a było już tak dobrze. cóż taki mój urok.

zrobiłam już pranie, zaraz powiesze bo słoneczko świeci pięknie i wstawiam zupę ogórkową na obiad. a poza tym czekam ale nic się nie dzieje

viola
ja mam kredyt hipoteczny ale nie wiem jak to jest. to chyba indywidualna sprawa banku. musiałabyś pójść i się dowiedzieć czy w twoim banku jest taka możliwość

losiczko niby jestem jak chodząca bomba ale z opóźnionym zapłonem. nic ie zapowiada wybuchu więc myślę że czeka mnie wywoływanie

Bry ......:-):-):-)
Juz wiem o kim wczoraj zapomnialam o Piatuni:-):-):-).....co u niej na wykresie od 2 dni cisza:-( a ja nie napisze smska bo znow zapomnialam zaplacic tel i mi odcieli...........teraz musze czekac.....kurcze musze poprosic o rachunki papierowe bo ciagle zapominam ze trza zaplacic:eek::eek::eek:

Viola fajnie ze twoj Antos juz taki lobuziak sie robi:-), ani sie nie obejrzysz a po meblachsie bedzie skrobal. Co do banku to zgadzam sie z Agnes, kazdy bank kieruje sie chyba innymi zasadami......musisz dopytac :tak:
Sylwia a jak tam twoje zdrowko????
Ilonka no jakos ta wizyta dala mi cien nadzieii:tak:, zobaczymy jak to teraz bedzie szlo bo znajac ociagalosc angielskich szpitali to moze potrwac:cool:

M byl troche zestresowany ale odkad zucil zw papierosy a przezucil sie na elektryczne to jakos taki pewniejszy siebie , tylko ze mocno przytyl:eek::rofl2::eek:............brzuch ma taki ze w sumie jest karmnik dla ptaszka :-D :-)

Ale wczoraj mnie zaskoczyl..............................................
wchodzi do pokoju i mowi:

To dopielas swego co??????? Ja tak patrze na niego zdziwiona z lekka nerwa i mowie :
Ale o co ci chodzi???????
A on: Masz chlopa p*zde!!!!! Nie pali nie pije i wieczorem z geby nie jedzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To fakt dawniej palil jeszcze po umyciu zebow zeby czuc ten smak w ustach........grzeczny chlopczyk:tak:

Ps czytalyscie moja zlota mysl w sygnaturce :-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny pomóżcie. Jakie witaminy dla facetów są polecane bo nie pamiętam a chciałam koleżance polecic bo też się staraja i mają problem

reklama
ilonko mala sie nauczyla i spi ze mna idziemy kolo 20 i wstajemy o 7 wiec nie jest tak zle ;p
katy ja narazie czuje sie dobrze ale ciiii nie chce wywolywac wilka z lasu :-D

A co do zletej mysli to swietna i tak kazda z nas powinna myslec hehe a to sloneczko jest boskieee :)

Do góry