reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja sie witam wieczorkiem i uciekam,TRUSKAFFKA - najlepsze zyczonka Kochana! kwiaty038.gif

reklama
brat mi przywiózł winogron z Wiednia...siedzę, objadam się i mi dobrze:-p
Jeszcze Mati częstuje kanapką z serkiem, zrobiłam mu kolację...mówi " mamuś maaasz, spróbuuuj jakie przeeepysznee" wariatuńcio mój:-D

Dzięki Dziewczyny za życzenia, Kochane jesteście jak zawsze

Ilona Pawełek jak zawsze obłędny, uśmiech ma czarujący i równy z Niego gość;-):tak::-)
a my hahah D mi dziś przypomniał o jeszcze jednej rocznicy :-p ...oświadczył mi się w moje imieniny:-D zapomniałam, a on niespodziewajkę zapodał i na obiad po pracy zaprosił:-)
Marysia ale pięknie Anetka śpi :) zarażam się zarażam się żeby mój maluszek też tak spał hihihi

Czesc Dziewczynki.........dopytywalyscie sie jak po wizycie wiec jestem:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

Okazalo sie ze moj m ma wyniki dobre, nie powiedziala lekarka jaka jest ilosc i jakosc plemnikow ale ze jest oki.
Spisala na kilku arkuszach wszystkie dane, wyniki badan i wyslala do szpitala ktory ustala wizyty w klinice..........jesli sie nie odezwa w ciagu 3 tygodni to mam dzwonic i sie dopominac. Moze w koncu cos ruszy :biggrin2:

Dziekuje Wam za troske..........;-);-);-)

Truskafffka
Wszystkiego naj.....trusk.jpg
Ilonka Pawcio normalnie do schrupania:-D:-D:-D
Karolcia mam nadzieje ze w koncu tesciowa sie odpierwiastkuje od Ciebie:tak::tak::tak: a Jagódke juz nic nie bedzie meczyc
Agnes mam nadzije ze Olus w koncu sie zdecyduje :-)
Dziama sloneczko jak zyjesz?

A gdzie Anulka, i moja Rózyczka :sorry:
Jak tam Lori i Kasia-es:-)
Pamela kotus tule jeszcze sie nam uda:tak:
Losiczko trza ci jakos rozkrecic ten biznes....marnujesz sie kobieto:szok:

Przepraszam jesli kogos pominelam :sorry:

A tu cos dla naszych staraczek Fertility Calculator Calendar and Ovulation Calculator Calendar | BabyMed.com :-)

Ostatnia edycja:
Katy dobrze że jesteś :-) dziękuję bardzo...ale mi ślinka teraz cieknie hahahaha

super że wyniki oki :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zatem Kciuki zaciskam i Fluidki ślę :-):-):-):-):-):-):-):-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karolina ucałuj brzuszek Jagódki, to minie..ale wiem jak te początki są męczące i dla malucha i dla rodziców
i dziękuję za życzenia :)

mam trochę fotek z urodzinek Mateuszka :-)
Zapraszam jak macie ochotę ;-)

Ostatnia edycja:
Truskaffka dzieki za fluidki:tak: .............a co do truskawek to sama bym wczochrala i w czekoladzie i bez :wink::wink::wink: , zwlaszcza ze staram sie stracic na wadze:eek::eek::eek:

Zdjecia superowskie Mistrzunio wymiata :-D a na zdj jest chyba twoja mama tak??? Bo bardzo jestes do niej podobna :tak:

weź...bo mi serio język ucieknie, a D choćby na głowie stawał to mi truskawek świeżych nie załatwi buahahaha

Dziękuję :) i tak to moja mamuśka :)

ja tak wpadam na szybko życzyć kolorowych snów

katy dobrze że sie pojawiłaś. no i cieszę się że wyniki ok. mam nadzieje że w tej klinice wam pomogą. kciuki zaciskam aby cos się ruszyło. zasługujecie na to. a jak u tatki?

karola
ja cierpliwie czekam. pogodziłam sie już że 5.10 pójdę po skierowanie do szpitala i się mną zajmą. bo wcześniej chyba samo sie nie ruszy. na razie się nie zapowiada więc nic nie zrobię. młody nadal wysoko bo żebra strasznie bolą więc póki co cieszę się ciążą jeszcze chociaż ciężko mi już

co do chrzcin to ja tam żadnych poduszek nie planuję. zresztą nasze bliźniaki też nie miały. po prostu na rękach były trzymane. ubranka odświętne i tyle. nie to co kiedyś beciki poduszki koronki itp.

co do opłat to u nas ksiądz nie jest pazerny na kasę. więc jak mi mówili ostatnio znajomi 100 zł dali. i ja uważam że to jest ok. sama nie mam zamiaru więcej dać bo z jakiej racji. ja tam chodzę do kościoła, jestem wierząca ale nie jestem zwolenniczką aby pchać kasę w kościół. nie od tego jest wiara

taaaa luuuzzz...a potem skończę z wagą na +35...i będę się toczyć zamiast chodzić:-D

trochę jednak muszę sie pilnować, tym bardziej, że mnie ciągnie w ciąży (w pierwszej też tak miałam) do łakoci...a zagrożona cukrzycą ciążową jestem:baffled::eek::confused2:

więc się biję po łapkach i nie sięgam po truskaweczki w czekoladzie hihi

reklama
Agnes dziekuje ze pytasz......tato nadal w szpitalu i nie zapowaida sie szybkie wyjscie.
Przy tej calej trzustce wyskoczylo jeszcze zakazenie otrzewnej, jest strasznie slaby i do tego ci debilni lekarze zezwalaja na rehabilitacje .....czlowieka ktoremu trzeba trzymac glowe do jedzenia nawet:szok::szok::szok: dzwonie dzien na dzien i czekam na wiesci czy w koncu cos drgnie:-(

Truskaffka no to tylko ryzyko cukrzycy cie tlumaczy:tak: :-D

Do góry