reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja niestety mam złe wieści, po wczorajszej wizycie od razu skierowanie do szpitala. Jestem już po zabiegu i leże w domu. Maj to piękny termin, niestety już nie mój.

Lori, :-:)-:)-(

karolina, u mnie jest tak samo. Jak Maksio uśnie przy cycu w nocy to nie chcę go ruszać żeby się nie obudził. I w ten właśnie sposób śpi z nami:zawstydzona/y: A w dzień usypia w ciągu paru minut. No nic, trzeba się za to wziąć, nie ma wyjścia. Lepiej teraz niż później. Nie ma na co czekać. A książkę ściągnij z neta w pdf-ie, albo wyślij mi swojego maila to ci prześlę.

Katka dobrze ze Twojemu to trzecie na "P" jeszcze zostało, bo o tych dwóch "P" na razie musi zapomnieć hehe :-):-) uśmiałam sie z tej twojej złotej myśli........... :-D:-D:-D

Sylwia no widzisz , i tak to juz inaczej, wyśpisz sie przynajmniej :tak:
Roszpunka dobrze ze mi mówisz ze to mozna zciągnąć z netu, bo ja juz używane na necie upatrzyłam aby zakupić ale skoro mozna inaczej za darmo to fajnie!!!! :tak:
Kasiu trzymam za Ciebie kciuki ale i za kuzynkę i dzieciątko, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, kurcze ale zakupy zrobiliście ........ niby używane ale i tak majątek stracony :sorry::sorry::sorry:

piąteczko wspaniała wiadomość :) cieszę się niezbiernie że gicołka wraca do zdrowia :-):-):-)

Lori co TY do cholery piszesz !!!!!!!!!!!!!!! To nie może być prawda do cholery jasnej to sen ??????? powiedz ze to nie prawda BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mój kochany........ nie wiem co napisać...........Jezu tak mi przykro, ja siedzę i ryczę, ryczę jak bóbr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słoneczko światełko dla Twojego dzieciątka ....które teraz jest ze swoim rodzeństwem w niebie..........
[*]
i ten utwór :
Łzy w niebiosach - YouTube :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ilona, to prześlij mi maila to ci wyślę tą książkę

lori, do dupy to wszystko:-( Nie wiem co mam napisać... Niech ten los się w końcu odmieni...:-(

Ostatnia edycja:
Roszpunka wysłałam :-0 dziękuję :) a mały tak od początku zasypiał z Wami ?? czy go odkładałas ????????????????????????????? Jak karmiłam małego w nocy to tez mi zawsze było żal go odkładać ale że łóżko mamy wąskie hehe to musiałam ..... i w taki sposób nie było nigdy problemów , owszem czasem sie przebudził ale zaraz sam zasypiał,,,,,,,,,,wiec moze sie tak juz Maksio nauczył ze z Wami.,.... :sorry: cwaniak mały :-D:-D:-D

reklama
Do góry