reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hohohoo ale tu dziś twórczo ;)

Ilona Pawełek siłacz i śmieszek, czego chcieć więcej :)
my w pokoju chcemy połączyć sprytnie taką jakby kawę z mlekiem i granat, żeby nie było za ciemno, za jasno..lecz w sam raz hahaha ale jeszcze nie mam konkretnej koncepcji, trzeba się po sklepach przejść ;p
czapa wymiata, widzisz, tak nie wierzyłaś w siebie, a super ci wychodzi, brawo!!
no i jeszcze spostrzegawcza jesteś hahaha tak, imieninki dziś mi wypadają :p
Agnes Czekamy na Olusia i jestem pewna że się doczekamy :)
Dziama my staramy się kupować cosik praktycznego, na co zazwyczaj szkoda kasy:-D
ostatnio D na urodziny dostał klawiaturę i myszkę bezprzewodową do kompa i wyzwolił się spod jarzma kabelków. Teraz siedzi na fotelu przed monitorem jak król i ma wszystko pod ręką:-D
Losiczko pięknie dziewczyny dopingują i ja się dołączam :) W interesie raz z górki raz pod górkę, ot życie..ale super że robisz to co chcesz i szukasz ciągle inspiracji :)
Lor daj znać jakbyś dziś była u lekarza :)
zestaw super :tak:

reklama
Witam dziewczynki wpadam napisac ze zyjemy :D niestety nie jestem w stanie was nadrobic. Z mloda weszlysmy w trudny okres cos czuje ze lada chwila pojawia sie w jej buzi przynajmniej 2 zabki bo juz je bardzoo czuc do tego strasznie marudna i placzliwa jest jedynie kropelki camilla jej "pomagaja" troszeczke

Gratuluje wszystkim nowym mamusia, nie wiem czy sa jakies nowe ciezaroweczki jesli tak to gratuluje tym co juz niedlugo sie wypakuja &&&&

ilonka mówisz masz. tak wygląda tapeta na ścianie tap.jpgtape.jpg
truskaffka :-) wszystkiego najlepszego!!! spełnienia marzeń i uśmiechu na co dzień

ja pomyłam podłogi, schody i nic. chyba do tego 5 pochodzę a potem szpital. a teraz pomału muszę o obiedzie myśleć. dzisiaj makaron z sosem pomidorowym bo brak weny na gotowanie

truskaweczko - wszystkiego naj naj naj z okazji twojego święta :tak::tak::tak::tak:

agnes - super jest ta tapeta !!!

Ilonka - cudo zrobiłaś! ... baaaaaaaaardzo mi się podoba =)

Zagubiona - ciężki okres to dopiero będzie ... podobno dziecko ma okres buntu od 1 roku do lat 5 hahahhaha i coś w tym jest!:-D:-D:-D:-D

dziama - ja podobnie jak dziewczyny albo kupuje coś praktycznego, albo jakieś elektroniczne gadżety pt wypasione słuchawki etc. Najczęściej coś do majsterkowania bo on prawie wszystko robi sam to sie cieszy jak glupek np z nowej skrzynki z narzędziami :)

Truskawa no wiedzisz czyli mam nosa ......WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE...... SPEŁNIENIA MARZEŃ, SPOKOJNEJ CIĄZY, POCIECHY Z CHŁOPAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo152-2e5sg.jpg
SAME IMPREZKI CHOLERCIA MACIE POD RZĄD, URODZINY PREZESA, ROCZNICA, IMIENINY :-):-):-):-):-) SUPER !!!!!!!!!!!!
Losiczka no to takie moje wypociny dla siostrzeńca..... :-D teraz muszę drugiemu zrobić ale juz inny komplet, pilotkę mu zrobię :-)
zagubiona no i dobrze, niech wychodzą zębulki, bedzie mieć czym Was gryść :-D:-D:-D
agnes DZIĘKUJĘ SLONECZKO !!!!!!!!!!!!!! PIĘKNIE TO WYGLĄDA !!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja sie wpraszam na obiad do kogoś , bo nie dość ze dziś były sadzone czyli skromnie to karmiąc skarbka zapomniałam o ziemniakach i woda sie wygotowała i bach....... spalone :laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: gosposia ze mnie dziś taka jak z mysiej piczki futro :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

W końcu uchwyciłam leciutki uśmieszek Papiego :-D bo zawsze jak chciałam zrobić zdjęcie to nagle powaga była hehe ..........

Zdjęcie0505.jpg

a to z serii " równy ze mnie gościu" :-):-):-):-):-)
Zdjęcie0517.jpg

reklama
TRUSKAFFKA - najlepsze zyczonka
ILONKA - przystojniacha maly :-)
LORI - daj znac co u lekarza ae pewnie bedzie ok :happy:

My odpoczywamy zaraz idziemy na spacerek - w nocy malutka spala od 23 do 5 wiec super tylko moje cycochy malo nie eksplodowaly mleczna niagara :-D

Milego popoludnia

PS nowe fotki na grupie

Do góry