reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Babeczki- za miesiąc moj M ma ur może cosik podpowiecie :) bo jakoś brak mi weny na myślenie :) Tym bardziej że ma Ur a dwa tyg później imieniny więc muszę cokik podwójnie w jednym czasie wymyslić

reklama
dziama - a czym sie interesuje? .. lubi cos szczególnie? ma jakies hobby?

losiczka - hm no nie wiem jak to napisać :sorry::sorry::sorry: wiesz wydaje mi się że masz tak ogromne możliwości, talent, umiejętnosci których ja Ci osobiscie bardzo zazdroszcze. Uważam że powinnaś aspirować wyżej bo mozesz z tych torebek zrobić super biznes. Nie rozumie dla czego szyjesz pod logo jakiejś baby. Szyj dla siebie, otwórz sklep internetowy, sprzedawaj an allegro, po znajomych. Sama rozkręcaj biznes. Postaw na dobre projekty, szukaj dobrych materiałów, postaw na oryginalne dodatki. Zrób może ankiete co się ludziom najbardziej podoba w twoich torebkach i to rozwijaj. Ja pamietam zdjecia torebek z materiału z kokardkami i one sie wszystkim podobały i mialas na to zlecenia. No to idź w tym kierunku. Teraz są modne dodatki w postaci kokard, motyli, kwiatków. Naucz się robić nawet sama dodatki z wiskozy itd. Popatrz u najlepszych co oni robią i sie na tym trochę wzorój. Uważam że masz ogromny potenciał ale kompletnie go nie wkorzystujesz. Ogromną zaletą twoich torebek może być ich oryginalność, niech każda torebka będzie inna i wyróżniająca się a teraz one mi się wszystkei wydają bardzo podobne do siebie i takie po prostu zwyczajne. Mam nadzieje że Cię to nie uraziło :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Lori :-) ja wystawiam na alegro na gumtree moje torebki i babeczka bierze mi je do sklepu i wystawia cene taka jaka mnie interesuje. Na alegro nie sprzedałam jeszcze nic :-( wszystko w sklepie. Myslę ze znalazłam w końcu moj fason .Chodzi mi o tę torebke ręcznie obszywaną. Będę szyła je małe i duże jednokolorowe i mieszała kolory. Uwierz mi że wcale nie jest łatwo tak sprzedac cos czego nie możesz dotknąc. Włożyłam w te torebki wszystkie moje małe oszczednosci a co z sprzedam kupuje na nowo materiał. I wiesz co??? Wcale nie chodzi mi o jakis wielki zarobek a bardziej o to że robie to co kocham robić. :-):-):-)

Nie pokazywałam Wam wszystkich torebek co szyłam bo nie zabardzo umiałam wstawiac zdjęcia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale uczę sie wszystkiego powolutku i może założe swoją stronkę :-) I dziękuję za Twoją opinię.

Lori- problem w tym że właśnie nie bardzo ma coś takiego ;/ no może poza muzyką ale raczej zespołów które lubi płyty kupuje na bieżąco jak wychodzą................. no może jeszcze na coś wpadnę :) a jak nie to zawsze coś symbolicznego sie kupi i nadrobi winem kolacją i sexsikiem hehehehe
Lori odnośnie tego co pisałaś Losiczce pozwolę się wtrącić jeśli mogę :) To jest też troszkę kwestia charakteru, odwagi i wiary w siebie wiem bo mam podobnie.... Nie raz mówili mi ludzie żeby próbować że warto itp a ja jakoś nie do końca umiem się sprzedać....może Losiczka ma podobnie.... aczkolwiek też sadzę że powinna nam się rozwijać bo ma kobiecina talent :* także jestem za :) i popieram Lor rekami i nigami

Łosiczko - no i brawo :) ja na allegro tez licho ze sprzedażą jakoś lepiej mi idzie jak ludzie pomacają popatrzą zobaczą :) kurka ja sama bym się pisała na jakąś torebkę :) reklamuj się tutaj też :)bardzo proszę

Losiczka - bo musisz je troche dopracować. Masz super podstawe, ale brakuje wykończeń, tych szczególików które tworzą torebkę wyjątkową. Ja mam świra na punkcie torebek, nigdy żadnej nie umiałabym zrobić, ale za to uwielbiam na nie wydawać pieniądze :sorry::sorry::sorry: Popracuj więcej nad projektami, zadbaj o każdy detal. Nie idź na ilość tylko na jakość a wiesz mi że sprzedaż więcej. Ty masz talent, to jest twoja pasja i hobby a to jest najważniejsze!

np pierwsza torebka z brzegu z mojego ulubionego sklepu. Kupuje przez internet, wiem że torebka bedzie dobra bo to dobra firma.

http://uk.accessorize.com/view/product/uk_catalog/acc_1,acc_1.1/2892624100

Ciekawy wzór, czerwona kokarda i torebka juz robi sie ciekawa. Jakby byla tylko granatowo biała w paski to była by zwykła i mdła. Popatrz jak wykańczają uchwyty, zapięcia. Wzorój się na najlepszych tylko dawaj swoje pomysły i swoje serducho a wtedy nawet przez internet łatwo bedzie sprzedac torebki.

http://www.halens.pl/moda-damska-ak...99?oc=004&tc=11cf341509abb997e3ec300f238bd3bc

http://www.halens.pl/moda-damska-ak...41?oc=004&tc=cfe8cf3585cfeb613841ba8856166ca2

http://www.halens.pl/moda-damska-ak...65?oc=004&tc=d0afb726c0b1e631e869f1c4d4e35278

http://www.halens.pl/moda-damska-ak...68?oc=004&tc=c99292f4fe351304c78d3f56d0ef48a3

http://www.halens.pl/moda-damska-ak...67?oc=004&tc=3defdd8bb596b79afc5675db962ee088

poszukałam na szybko kilka torebek które teraz są bardzo modne, tzn tak na prawdę polskie sklepy są 100 lat za murzynami i w Uk tak się nosi i w to bym szła. W super dodatki. Na początek jeden, dwa kwiatki i powoli dojść do wprawy. Na youtoobe są filmiki jak to się robi. Znam tez dziewczyne która robi tą samą metodą zabawki. To moge podpytac o jakies namiary na instruktarze.

dziama - hmmmmmm no to cieżka sprawa, a lubi może majsterkować?

Ostatnia edycja:
losiczka - tak się podjarałam tym twoim biznesem że aż specjalnie dla ciebie poszłam zrobic zdjecie mojego "płaszczyka" i torebki którą obecnie nosze :-p:-p:-p płaszczyk ma cudwne aplikacje które może bedą dla ciebie jakąs podpowiedzią, może akurat Ci sie taki styl spodoba.

hmmmm coś mi sie wiecej zdjęć nie chce wgrać :confused2:

jak była kupiona torebka?
organizowane są imprezy babskie na którym można kupić różne dziwne rzeczy tylko nam potrzebne ;) świeczki z ozdobami, fikuśne podkładki pod kadzidełka, śmieszne fartuszki do gotowania , apaszki, chusty, paski i torebki. Są one rozkładane na ładnych materiałach, jest imprezka z alkoholem i przy okazji mini sklep gdzie można kupic wszystko co jest wyłożone. I ja sobie właśnie tak upolowałam torebke =)

Ostatnia edycja:
Dziama kupiłam juz sobie na necie włóczkę taką grubą i normalną i u siebie tez w sklepie...... na necie sie bardziej opłaca bo kolory są piękne u mnie wszystkie stonowane ........ a co tworzę to juz widziałaś na Fb :-p
wstawie dziewczyną :-p

Zdjęcie0631.jpg Zdjęcie0632.jpg Zdjęcie0633.jpg

Co do prezentu ja nie znoszę kupować facetom bo zawsze nie wiem .......:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Ja teraz długo myslałam co kupić mojemu bo ma 21 pażdziernika urodziny i w koncu kupiłam.......radio do auta :sorry::sorry::sorry::-D ostatnio coś grymasił ze by chciał nowe lepsze wiec ma..tzn jescze nie ma hehe ......:-D

agnes no ciekawa jestem kiedy się Oluś zdecyduje ;-) przypominam sie o zdjęcie tapetki:-p:-p:-p
Lori super ta torebeczka fioletowa :) masz rację z tym lekarzem idź zobacz czy wszystko OK, i bedziesz spokojniejsza !!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Truskawa a TY kochana przypadkiem nie masz dziś swojego święta ????????????????? :rofl2:

ilonko nie pogniewalam sie o co by bylo :-D
ja bylam dzis z mala u arelgologa i jak lekarze nic z tego nie wyszlo okazalo sie ze lekarka sama nic nie wie bo mala juz nie miala wysypki ;/

reklama
Lori musisz wziąść też pod uwage że te niektóre torebki są ze skóry a ja szyję z eko-skóry bo musiałabym miec kaletnicza maszynę na która mnie na te chwile nie stac :zawstydzona/y:.Wejdz sobie na Galeria poczekalnia Poznan pasaz rózowy tam moja babeczka ma sklep i wszystkie torebki ja szyłam .Zobacz jaki ma wybór i wcale nie jest jej tak łatwo sprzedawać.

A Twoja torebka i plaszczyk super. :-) Co do dodatków to umiem wszystko zrobic :-) tyle że ja lubie delikatne dodatki :sorry: i mam to szczescie że to co robie to tylko dodatek to męża wypłaty he he :-):-):-)

Ilonko Ty to robiłas??? :-) Tez cuda tworzysz :-)

Dziama dziękuję i wzajemnie .Talent z ciebie ze ho ho.

Do góry