reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Czesc Wam!nie mam ochoty na nic,czuje sie jak slon...jeszcze 34 dni...boli mnie brzuch i kregoslup na dole...w nocy nie umiem spac,bo mnie biodra oba bola,no a przeciez sie na brzuchu nie poloze...oddychac i jesc tez mi ciezko...wiem,ze marudze?ale dzis caly dzien przeplakalam...do tego musze brac 3xdziennie zelazo,bo mam anemie...ble...ja juz nie daje rady...przepraszam z gory...podrawiam wszystkie i caluje...Ilonko kochana kiedy ten brzuch sie obniza w koncu? ;) a i prosze wpisz mi do tabelki prosze wizyte u gina 1 pazdziernika :)dziekuje z gory i caluje:*fajnie,ze masz rzeke mleka kochana:)a u mnie od. dzisiaj 36 tydzien leci :)

Dziamaja na pewno cosik zamówię dla malucha u Ciebie, jak tylko dowiem się kto faktycznie tam w brzuchu siedzi:-);-):tak:
Losiczka zdolna jesteś:tak::tak::tak::tak:
Ilona możesz mi wpisać wizytę na 3.10
ale nasza ostatnia tebelka rośnie w oczach, piękna jest :)
teraz jeszcze masę kciuków żeby topniała lista staraczek :) wskakujcie do drugiej tabelki:tak:
lecę na grupe... :(

MIŁEGO DNIA KOCHANE !!!!!!!!!

Jaś śpi , Papi dziś wstał troszkę wcześnie bo o 7 ale za to wynagradza mi to pięknym uśmiechem :-D przesłodki normalnie jest .......:-D:-D:-D zapomina sie o wszystkich problemach ......... :tak: Straszny siłacz jest bo jak sie GO tylko chwyci za rączki od razu pieronek sie podnosi :szok::szok: :-D:-D:-D:-D zresztą leżąc sam i bez łapania go za łapki siłuje sie strasznie podnosząc główkę jakby chciał siąść :laugh2:

agnes jak u Ciebie ??????????? nie wiem czy dobrze zapisałam CI wizytę u gina .??? popraw mnie jeśli sie mylę
Roszpunka trzymam mocno kciuki aby udało Ci sie przestawić Maksia ....... co to za teoria według Tracy Hogg .....??????????????????
dziama dobrze ze wystawiasz swoje cuda ,,,,,,, dorobisz sobie :tak::tak::tak::tak::-)
biapl teraz juz tylko z górki :-D a brzuszek moze sie obnizyc tuż przed porodem albo pare tygodni przed,,,,,, także nie ma reguły ........
sylwia w takim razie przepraszam i zwracam honor, mam nadzieje ze sie nie pogniewałaś o tą moją opinie jakże nie zgodną jak sie okazuje z rzeczywistością :tak::tak::tak:
losiczka jak zwykle tworzysz cuda :-):-):tak::tak::tak:
Marysia cieszę sie ze juz lepiej Dareczkowi :tak::tak:
Lori bedzie dobrze .........:tak::tak::tak::tak:
Truskawka jaką aranżację tapetową planujecie .......w jakie kolory idziecie ???????? no proszę....... juz tyle sie razem bujacie ???? :-):-):-) no i fajnie, aby zawsze było tak pięknie i kolorowo jak jest teraz :-):-):-)
Karolinko życzę duuuuużej cierpliwości ........ bo teściowa jak widzę nie odpuszcza :angry: buziaczki dla Jagódki :-D
Piateczko nie narzekaj , nie narzekaj , pomyśl ze przeciez teraz Ci sie nie opłaca odchudzać czy głodować bo zaraz Ci ten brzuszek bedzie rósł .......mnie pomagało z wyrzutami sumienia hehe :-):-):-)

przepraszam jeśli kogoś pominęłam.....ale lece zrobić herbatkę i śniadanko naszykować bo pewnie niedługo Jasiunio wstanie !!!!!!!!!!!

Hello :)

chyba dzisiaj pojadę pod wieczór do gina bo cos nic nie czuje i sie martwię no chyba że coś w ciągu dnia się rozwinie

losiczka - moge Ci cos szczerze napisać i się nie obrazisz?

Ilonka - proszę wpisz mi do tabelki date wizyty 5 październik

biapl - musisz być dzielna, to juz końcówka a potem piękna nagroda :tak::tak::tak:

agnes - hop hop rodzisz ???:-):-):-):-)

axarai - ja połowy ników to nawet nie kojarze :sorry::sorry::sorry::sorry:

Dzień doberek :)
Normalnie od rana siedzę i poziewuję na maxa robi się mój najgorszy czas jeśli o wstawanie chodzi normalnie wołam mnie z łózka wyciągnąć nie można a tu nie ma zmiłuj budzik nie zn litości :)

Ilonko a co ładnego tworzysz? Nie byłam w tej hurtowni żeby zapytać o sklep wysyłkowy.... ciągle mi nie po drodze poza tym tez trochę unikam bo ostatnio z kasą krucho a jak tam wchodzę to nie umiem wyjść z jedną czy dwoma rzeczami:)
biapl już z górki kochana dzidzia w ramionach wynagrodzi wszystkie obecne niedogodności i trudy :)
Ciekawe co u Justyny i małego kurczki bardzo dawno jej nie było- ktoś coś wie??
Łosiczko - jak tam ciocia?
Karola- ech bidulko postaw się tej babie w końcu bo Cię wewnętrznie rozszarpie.
Ciekawe jak tam AniaBuchowicz mam nadzieję że się nie przemęcza w pracy zabardzo
no a o naszej Kasies nawet nie wspomnę :) miała mieć dla nas dużo czasu odpoczywając i co

hej kochane!

nie rodzę jeszcze. i nic nie zapowiada aby to się szybko stało. wieczorami kuje mnie bardzo ale skurczy brak więc cierpliwie czekam. nad ranem pojawił sie znowu ból pleców ale nie taki straszny. a poza tym bez zmian

ilonka wizytę dobrze wpisałaś do tabelki. chociaż ja liczę że nie doczekam do tego 5. no ale zobaczymy

lori myśl pozytywnie. wszystko jest na pewno dobrze. ale jak ma cię to uspokoić biegnij do gina. ja trzymam &&&&&&&

biapl
ja mam 39tc i nadal brzuch się nie obniżył. co prawda łatwiej mi oddychać ale i tak czasem na żebrach młodego czuję. więc chyba tak szybko się nie rozpakuję. wiem że ci ciężko ale dasz radę.

zjem śniadanie i wracam do was

reklama
Do góry