reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

pieszczoszka, to jest właśnie r_p77 :D i ten sklep do którego link podała sosinka - to wszystko ten sam :)

a są tam też ubranka, jakieś body, śpioszki itp? bo na stronie sklepu nie znalazłam
to jest gdzieś niedaleko Konopnickiej, zgadza się?

no i spotkać się musimy :)

reklama
To wychodzi na to, że Wszystkie polecają Pana na Damrota :) ahhh ruch tam straszny mają :)

No właśnie ubranek tam nie mają ;/ ja zrobię dziś rozeznanie u mnie w Gemini o ile oczywiście mąż mi na to pozwoli ;/

pieszczoszka, to jest właśnie r_p77 :D i ten sklep do którego link podała sosinka - to wszystko ten sam :)

a są tam też ubranka, jakieś body, śpioszki itp? bo na stronie sklepu nie znalazłam
to jest gdzieś niedaleko Konopnickiej, zgadza się?

no i spotkać się musimy :)

Olga ja wiem, gdzie to jest bo niedaleko tam mieszkałam:tak:

ja za bardzo nie wiem ale sprawdzałam na mapie tą Damrota i widziałam że to tam gdzieś, w okolicy basenu :)

rozmroziłam tą lodówkę i teraz trzeba ją umyć a mi się już odechciało :p aaa i co teraz :(

a do tesco to muszę chyba jechać bo potrzebuję jakieś trampeczki na te ćwiczenia... mam nadzieję że tam coś kupię

ja za bardzo nie wiem ale sprawdzałam na mapie tą Damrota i widziałam że to tam gdzieś, w okolicy basenu :)

rozmroziłam tą lodówkę i teraz trzeba ją umyć a mi się już odechciało :p aaa i co teraz :(

a do tesco to muszę chyba jechać bo potrzebuję jakieś trampeczki na te ćwiczenia... mam nadzieję że tam coś kupię
No nie wiem co teraz z lodówą :no:
Ja do tesco gdzieś w okolicach godz 15 będe się wybierać :tak:

Cześć dziewczyny,

od jakiegoś czasu śledzę sobie to forum i tak czytam co ciekawego odnośnie porodu, wyprawki i aktywnej ciąży piszecie :). Ja jestem dopiero na początku- 12 tydzień, ale już nie mogę się doczekać kompletowania wyprawki :) I mam takie pytanie do Was- czy któraś z Was zaopatrywała się w komisach dziecięcych? Albo czy któraś z Was orientuje się gdzie takie komisy mieszczą się w Bielsku? Z góry dziękuję za jakąkolwiek informacje.
Pozdrawiam :)

ada a jaki komis? bo ja akurat byłam w wapiennicy na rogu w takim komisie i szczerze to syf kiła i mogiła !!!! wózki poobdzierane ,ubranka brudne a ceny nie przystepne wcale ;/

(ten komis byl przy takim dużym parkingu .).. Ale wiadomo chyba nie jeden komis w wapiennicy jest?

reklama
Pati dobrze, że lepiej się czujesz. Oby tak dalej no i fajnie by było jakbyś do nas dołączyła :-)

Olga możemy jechać do Gemini. Byłam dziś z małym w centrum, bo już od miesiąca mąż chciał żebym przyjechała jego biuro zobaczyć, a jutro już pewnie na takie wyprawy będzie za gorąco. Mały się spisał na medal, więc możemy się zapuszczać w różne rejony Bielska. Ale powiem Wam, że w porównaniu do Katowic (tam jeździłam tramwajami) to ludzie tu mało uczynni, myślałam, że do autobusu nie wsiądę, bo nikt nie chciał pomóc :-(
Po weekendzie chyba nas kilka dni nie będzie, zostaniemy na "wakacjach" u teściowej na wsi :-)

Patusia wreszcie ktoś w mniej zaawansowanej ciąży :-D Też chciałam polecić komis w Wapienicy, choć w nim nie byłam, ale dostałam ulotkę z reklamą.

Sosinka pisz co tam ciekawego w Gemini na wyprzedażach. Dostałam dziś paczkę z zakupionymi ciuszkami dla małego, ale super, już się piorą, żeby na upalny weekend mógł je założyć :-)

Chyba też coś od tego pana z Bielska kupowałam jak kompletowałam wyprawkę. Na razie wrzucam linki do ulubionych, pod koniec roku się przydadzą :-)

No nic, czas na mecz...

Do góry