reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

sosinka, ja miałam te maleńkie pożyczone więc też jeszcze nic nie mam, muszę sobie też coś kupić... ale nie miałam jakoś strasznie dużo tego, po kilka sztuk body, kilka pajaców i kilka śpioszków... z tych najmniejszych szybko dziecko wyrasta no ale też zależy jak się brudzi, ile ulewa... ja zużywałam 1-2 komplety na dzień i pralka szła co kilka dni, zawsze do tego jakieś ręczniki i nasze niezbyt brudne rzeczy dorzucałam i było OK
a jeśli chciałabyś teraz jeszcze gdzieś iść a mąż z Tobą nie pójdzie to nie idź sama tylko zaraz nam mów :) będzie bezpieczniej :D

reklama
sosinka, ja miałam te maleńkie pożyczone więc też jeszcze nic nie mam, muszę sobie też coś kupić... ale nie miałam jakoś strasznie dużo tego, po kilka sztuk body, kilka pajaców i kilka śpioszków... z tych najmniejszych szybko dziecko wyrasta no ale też zależy jak się brudzi, ile ulewa... ja zużywałam 1-2 komplety na dzień i pralka szła co kilka dni, zawsze do tego jakieś ręczniki i nasze niezbyt brudne rzeczy dorzucałam i było OK
a jeśli chciałabyś teraz jeszcze gdzieś iść a mąż z Tobą nie pójdzie to nie idź sama tylko zaraz nam mów :) będzie bezpieczniej :D

Olga dziękuję...hmm body niby mam małe z krótkim i długim rękawem, ale w takim razie będę chyba musiała dokupić pajace w rozm 56, bo jakoś tak mam najwięcej rzeczy na 62 i 68

Jak już mąż mi obiecał, że dziś pojedziemy to nie dam mu się wykręcić :) ale dziękuję za chęć pomocy

Hej
Olga zajęcia dzisiaj o 18. Jak nic nie stanie na przeszkodzie to będę:tak: ja dzisiaj chciałam skoczyć do Tesco na Warszawskiej bo obniżka cen kobiet 70%, a dla maluchów 50 %, a czasami można coś upolować;-)
Sosinka no ja zaczęłam od rozmiarówki 56 parę sztuk z każdej możliwej kategorii no, a teraz kupuję 62 i 68. Tylko, że to też zależy bo rozmiar rozmiarowi nie równy:no:

Wiecie co zastanawiam się gdzie podziała sie reszta forumowiczek na tym wątku?

Hej
Olga zajęcia dzisiaj o 18. Jak nic nie stanie na przeszkodzie to będę:tak: ja dzisiaj chciałam skoczyć do Tesco na Warszawskiej bo obniżka cen kobiet 70%, a dla maluchów 50 %, a czasami można coś upolować;-)
Sosinka no ja zaczęłam od rozmiarówki 56 parę sztuk z każdej możliwej kategorii no, a teraz kupuję 62 i 68. Tylko, że to też zależy bo rozmiar rozmiarowi nie równy:no:

Wiecie co zastanawiam się gdzie podziała sie reszta forumowiczek na tym wątku?

Dziękuję Mamba
W takim razie faktycznie muszę dokupić tylko 3 pajace w rozm56 i powinno być ok, najwyżej potem mąż dokupi jakby nam czegoś zabrakło - będzie miał okazję tatuś wykazać się hihi

A reszta Forumowiczek chyba uciekła jak opanowałyśmy całe forum :rofl2:

Dziękuję Mamba
W takim razie faktycznie muszę dokupić tylko 3 pajace w rozm56 i powinno być ok, najwyżej potem mąż dokupi jakby nam czegoś zabrakło - będzie miał okazję tatuś wykazać się hihi

A reszta Forumowiczek chyba uciekła jak opanowałyśmy całe forum :rofl2:

No pierwszy raz kupiłam nowe ciuszki na allegro i właśnie przyszły. jestem zadowolona bo i fajne żywe kolorki i materiał 100% bawełna no i przede wszystkim w przystępnej cenie wszystko:tak:

Mamba a duży wybór ma ten ktoś od kogo kupowałaś? Może mogłabyś podać nick to sobie zobaczę co tam mają ciekawego?

Ja na allegro kupowałam pieluchy tetrowe, flanelowe, kolorowe, przewijak od takich ludzi z Bielska też mają fajne ceny i można było nawet odebrać osobiście - naprawdę fajna jakość pieluch gł.tych tetrowych - polskie, podwójnie tkane, grube a nie takie "sitko" - polecam. W sumie to ja nawet nie dokonywałam zakupów dosłownie przez allegro tylko pojechałam do nich i na miejscu powybierałam, podotykałam :) a ceny pospisywałam z Allegro ;)

moje sierpniówki maniakalnie kupują od jednego pana z Bielska, r-p77 i bardzo polecają :) Informacje o Użytkowniku r_p77
to może u niego sosinka kupowałaś? :)

Mamba
, dzięki za info co do tesco :) jak już wyłażę z domu to może tam też podjadę przed ćwiczeniami :) bo ciuszki potrzebuję - i dla Natalii i dla małej siostry :) jedziesz autem czy busem? bo mogę Cię zabrać z powrotem, prosto na aktywną mamę :) wysyłam Ci mój numer na PW :) o ile rzeczywiście się zbiorę... :p

moje sierpniówki maniakalnie kupują od jednego pana z Bielska, r-p77 i bardzo polecają :) Informacje o Użytkowniku r_p77
to może u niego sosinka kupowałaś? :)

Mamba
, dzięki za info co do tesco :) jak już wyłażę z domu to może tam też podjadę przed ćwiczeniami :) bo ciuszki potrzebuję - i dla Natalii i dla małej siostry :) jedziesz autem czy busem? bo mogę Cię zabrać z powrotem, prosto na aktywną mamę :) wysyłam Ci mój numer na PW :) o ile rzeczywiście się zbiorę... :p

Ja autobusem bo samochód we władaniu mojego męża:baffled: A ja nawet nie mam czasu porządnie się nauczyć jeździć choć prawko od kilku lat:zawstydzona/y: Jakby coś to bedziemy sie zdzwaniać ;-)

A i dzięki za link do strony ja właśnie jeszcze dużo rzeczy potrzebuję
A tu link do sprzedawcy, u którego kupowałam http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9733954

Ostatnia edycja:
reklama
musimy sie kiedys wszystkie razem spotkac;)

ja kupowałam ubranka od 56 do 62

dziewczyny polecam wam tania hurtownie w Bielsku
PERFECTA
ul.damrota 12
od pon do pt od 8 do 16
sob od 10 do 13
tu jest adres gdzie mozna przyjsc osobiscie kupic u tego sprzedawcy ! maja wiecej rzeczy niz na necie wystawionych

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja u nich kupowałąm wszystko prawie...proszki do prania,kremy,tetry i tak dalej

Do góry