sosinka
Fanka BB :)
Tonya masz rację niedrapki i czapeczkę można dopisać do listy!! A te krążki bądź wkładki laktacyjne przydają się jak Ci siara albo pokarm będzie wypływał... Zależy od kobiety, ale moja znajoma to miała taką akcję z tym, że mąż nie nadążył z przywożeniem koszul, bo co się budziła to cała mokra...
Można też zabrać mały kocyk dla maluszka, a mydło to najlepsze w płynie bo co chwilę myje się ręce i jest wygodniej.
Ja to nie kojarzę tego placu zabaw ;/ jakoś nigdy nie zwracałam na nie uwagi bo nie miałam z kim chodzić w takie miejsca, ale wypadałoby się zainteresować niebawem
to jest chyba też nie aż tak daleko ode mnie, bo ja na Tuwima mieszkam. Zresztą czasu na spacery z małym w wózku na pewno będzie sporo, a do tego pogoda będzie jeszcze fajna...
Pieszczoszka to dziś nie wyspałaś się zbytnio, ale cóż poradzić nie zawsze te małe skarby są aniołkami, musza czasem pokazać różki.
Można też zabrać mały kocyk dla maluszka, a mydło to najlepsze w płynie bo co chwilę myje się ręce i jest wygodniej.
Ja to nie kojarzę tego placu zabaw ;/ jakoś nigdy nie zwracałam na nie uwagi bo nie miałam z kim chodzić w takie miejsca, ale wypadałoby się zainteresować niebawem
Pieszczoszka to dziś nie wyspałaś się zbytnio, ale cóż poradzić nie zawsze te małe skarby są aniołkami, musza czasem pokazać różki.