pieszczoszka1988
Jestem mamusią
sosinka mój płacił za ubranie 20zł ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tonya, moja Natalia to jeszcze bardziej wyrośnięta niż Twój synek
ja nie wiem jak będę szła na spacer z dwójką jak się druga urodzi... jeszcze nie wiem jak rozwiążemy sprawę wózkową...
na razie codziennie od rana do 14 jestem w pełni dyspozycyjna więc chętnie dam się wyciągnąć na spacertu na Złotych jest nowy duży plac zabaw, planuję się tam przejść z Natalią ale jeszcze nie dotarłam
![]()
No to ja się dopisuję na spacerki choć jeszcze maleństwa nie mam, ale mieć kogoś z kluczem do placu zabaw to widzę skarb;-) A w sumie niedaleko mam bo mieszkam na KarpackimOlga to wygląda na to, że opisujesz plac na osiedlu, na którym mieszkam. Jest bardzo fajny, ale prawie zawsze pusty, bo jeszcze mało tu mieszkańców no i jest nie tylko ogrodzony tylko zamykany na klucz, ale ja klucz posiadam, więc jakby co możemy razem się wybrać :-) Zazdroszczę Ci tych wieczornych spacerów z psami, pewnie gdybym miała psa też bym wychodziła, a samej to tak jakoś nie bardzo...mój kot się na spacery nie nadaje ;-)
Oj pieszczoszka uroki posiadania maleństwa. ja sie wdrażam za wczasu bo sąsiedzi z dołu mają bobasa i co noc mam kilka razy pobudkę, a jak ja się poruszam to i mój zaczyna wojować i tak w kółkoAle mi dzis moja dalje popalicod 3 nie śpi i ciagle chce mi wisiec na rekach:-(