reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
POLECAM !!!! Ogród Wózków Dziecięcych

ul. Hoża 15
43-382 Bielsko-Biała

tel. 505-067-810
tel. 503-197-246
tel. 660-400-001

Godziny otwarcia

Od poniedziałku do piątku od 12.00 do 18.00
Niedziela od 10.00 do 14.00
Soboty nieczynne.

kupiłąm tam wózek .ceny maja rewelacyjne !!! i na zamowienie sprowadzaja ci kolor jaki chcesz nawet wzór na wózku !!!! ja jestem mega zadowolona;) wózeczek sliczny i na prawde sie wyróżnia

Cześć dziewczyny! powoli mija miesiąc odkąd przeprowadziłam się do Bielska-Białej z dalekiej Wielkopolski. Nikogo tu jeszcze nie znam. Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Od razu też mam do Was prośbę, szukam dobrego ginekologa, podobają mi się opinie o dr Biernackim czy on przyjmuje tylko w Eskulapie? I czy wiecie ile kosztuje wizyta? A może polecacie kogoś innego?
Gwiazdka ależ to jest niesamowity czas te pierwsze dni razem z maleństwem. Gratuluję i niech będzie wyjątkowo i pięknie!

Cześć dziewczyny! powoli mija miesiąc odkąd przeprowadziłam się do Bielska-Białej z dalekiej Wielkopolski. Nikogo tu jeszcze nie znam. Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Od razu też mam do Was prośbę, szukam dobrego ginekologa, podobają mi się opinie o dr Biernackim czy on przyjmuje tylko w Eskulapie? I czy wiecie ile kosztuje wizyta? A może polecacie kogoś innego?
Gwiazdka ależ to jest niesamowity czas te pierwsze dni razem z maleństwem. Gratuluję i niech będzie wyjątkowo i pięknie![/QUOTEJa mogę polecic dr Agnieszkę Zemanek-Wojnowską :tak:

reklama
A jeszcze jeśli chodzi o dr Biernackiego, to ja na wizycie przed porodowej w Escu, płaciłam 90 zł za wizytę + usg 90 zł. Najlepiej zadzwoń i się dopytaj :)

Do góry