reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
spoko, trudno :)
było wesoło, mój Jumper w zabawny sposób psuł komendy ;) np. szef wymyślił (czego nikt wcześniej nie ćwiczył) że pies ma warować a ktoś podchodzi i kładzie przed nim kiełbasę której pies ma nie ruszyć, no i cztery pozostałe psy leżały pięknie obok kiełbasek a Jumper się nawet nie zastanawiał i zeżarł swoją natychmiast :D

moje psy można zobaczyć na moim profilu na facebooku, zapraszam serdecznie do zaglądania:
Olga Prelude-Staff | Facebook

niedługo pewnie pojawią się nowe fotki z pokazów, dziś jedziemy do Andrychowa występować na imprezie z okazji Dnia Dziecka ;)

Ostatnia edycja:
No ja bym pewnie była gdyby nie to, że pojechałam na weekend do rodziców. Ale takie mordasy też poprzytulała. Ja teraz nie mam żadnego zwięrzątka. Po tym jak mój piesek owczarek niemiecki musiał zostać uśpiony to potem tylko miałam kota.
Co do spotkań to fajnie by było takie spotkanie zaaranżować w jakiejś kawiarni. Zresztą dla mnie powinni taką kwairenkę dla mam otworzyć i urządzać fajne spotkania.

Witajcie Kobietki:-)Ale boskie psiaki,normalnie mordki do pieszczenia...ja też weekend spędzałam u rodziców Olga jak takie psiaki z dzieciaczkami się dogadują,bo owczarek moich rodziców,suka ubóstwiała mojego syncia...a jak wizyta u naszego doktorka,pokukałaś na maleństwo:-)Gwiazdeczko to chyba ty pytrałaś dlaczego mam tak kiepskie opinie o eskulapie,hmmm 7 lat temu miałam tam cesarkę ze wskazania medycznego,po dwóch dniach wróciłam do domu z takim zapaleniem rany ciętej,że prawie na tamten świat zeszłam,mój synek miał ostrą żółtaczkę,żle podwiązany pępuszek a opieka jednej pani położnej była karygodna i mam nadzieję,że już tam nie pracuje razem z tą pożal się boże panią neopediatrą...ehhh było minęło.Pozdrawiam cieplutko wszystkie bielskie mamusie i faktycznie jakieś spotkanko było by miłe:))))

Gwiazdko napewno się pozmieniało,bo 7 lat to dużo...ale ja już mam uraz i nigdy nie zdecyduje się na poród w tym miejscu....ale ile kobiet tyle opini i jest przecież mnóstwo kobiet zadowolonych z porodu tam i Ty napewno też będziesz:tak:Trzymam kciuki za szybki poród i szczęśliwy....a jakie imię wybrałaś dla swojej pociechy,bo my w domu mamy wojnę z tego tytułu....trzymaj się Gwiazdeczko:-)

Agniesia, u doktora super, moja druga córeczka waży teraz około 1400g, odwróciła się już głową na dół, a ja schudłam pół kilo od ostatniej wizyty :D tak mi się właśnie zdawało że nogi jakieś takie szczuplejsze, coś mi ostatnio wygodniej było usiąść do wanny :p i wyobraź sobie że weszłam do poczekalni a tam... pusto! jedna dziewczyna siedziała. więc załatwiłam ekspresem :)

jeśli chodzi o psy i dzieci - wpiszcie sobie w google "pies niania" i zobaczcie jaka rasa wyjdzie na pierwszym miejscu :) dodam jeszcze że moje psy to rasa staffordshire bull terrier. Dogadują się świetnie z Natalią, ona siedzi na nich, grzebie im w uszach, podnosi fafle i wkłada tam zabawki, ostatnio patrzę - a ona stała przed psem, udzierała kawałeczki chusteczki higienicznej, dawała psu a on je zjadał. jak któryś pies kichnie albo zakaszle to Natalia pęka ze śmiechu :) w Andrychowie po naszym pokazie dzieci głaskały psa, robiły sobie z nim fotki, znosił wszystko dzielnie :p może poza wymachiwaniem mu przed nosem balonami - udało mu się przegryźć dwa, a nasza trzymiesięczna suczka też skasowała jeden :p

ja chodzę na spacery na straconkę, jak któraś z Was zobaczy tam lub w okolicy osiedla Złote Łany ciężarną kobietę z dzieckiem w trójkołowym pomarańczowo-rudym wózku i z dwoma lub trzema psami to to ja :D

agniesia84 wszystko się okaże na dniach, jak co to zdam relację :).
A jeśli chodzi o imię to mąż idzie w zaparte że chce Oliwię, tak pewnie zostanie... Ale mi się jeszcze podoba Wiktoria i Amelka. Niestety wszystkie oblegane teraz, no ale cóż takie podobają nam się najbardziej.
A u Ciebie jak to wstępnie wychodzi ?

Ja znowu będę spacerkować po lotnisku, świetna trasa dla wózeczków :-D

reklama
Jestem dziewuszki,kórde z netem miałąm lipe coś się zacieło i amba...ale prawie skończyłam ciasto dla synka do przedszkola i zrobiłam koktajl z upolowanych dzisiaj truskawek...Gwiazdeczko wszystkie imiona są śliczne,mój brat dał teraz córeczce Amelka,aniołek grzeczny,śpii je:tak:Oliwka też fajniutkie....Ja dla córci planowałam Laurę lub Milenke ale,że synuś drugi w brzusiu się schował to chciałam dać Maksymilian(Maksiu),ale mąż kategorycznie odmawia...synek starszy(Igorek) też chce Maksia...mąż chce Miłoszka,też łądne ale ten Maksiu.....mnie jeszcze Ksawery się podoba....a ja też z okolic lotniska i często tam spaceruje z synkiem,może spotkamy się kiedyś na spacerku:))))
Olga słońce a ty jak planujesz nazwać drugą córeczkę....
Gwiazdka a Ciebie nic nie pobiera...;-)....przecież to już.....:*

Do góry