reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
No to się watek rozwija a z Was chyba najmłodsza ciążą z tym moim rozrabiaką. Ja chcę dać na imię synkowi Miłosz, ale mój mąż się nie zgadza i coś bardziej skłania się do Oliwiera. Jak na razie trwają spory, więc na koniec okaże się w końcu jakie imię będzie miał ten Nasz pierworodny.

Witajcie:)
Spotkanko z wózeczkami jak najbardziej się przyda:tak:
Pieszczoszko gratuluję córeczki:)))
Mamba jesteś już za połową więc lada moment a będziesz na finiszu:-)Jak się czujesz z brzuszkiem??Widzę,że Ty z moim mężem byś się dogadała w kwestii imienia,on też chce Miłoszka....pozdrawiam
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę miłego dnia,ja dzisiaj idę na przedstawienie z okazji dnia mamusi do mojego pierworodnego cudaczka:-)Buziaki dziewczyny:*

Witajcie:)
Spotkanko z wózeczkami jak najbardziej się przyda:tak:
Pieszczoszko gratuluję córeczki:)))
Mamba jesteś już za połową więc lada moment a będziesz na finiszu:-)Jak się czujesz z brzuszkiem??Widzę,że Ty z moim mężem byś się dogadała w kwestii imienia,on też chce Miłoszka....pozdrawiam
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę miłego dnia,ja dzisiaj idę na przedstawienie z okazji dnia mamusi do mojego pierworodnego cudaczka:-)Buziaki dziewczyny:*
No widzisz a tak mam przeprawy z imieniem dla bąbla:-( A z brzuszkiem no nie jest taki znów wielki bo ogólnie przybrałam i chyba najwięcej w biodrach niestety:wściekła/y:

ja siebie wolałam w wersji ciazowej niz obecniej. W ciazy brzuszek był napiety i i jakos podobał mi sie a po porodzie... juz mineły prawie 2 mies. a mi wisi okropny flak ze strasznymi rozstępami !!!! (nigdy wczesniej nie miałam rozstepow) a teraz mam cały brzuch :-( nigdy w zyciu nie wygladałam az tak ,zel i najgorsze jest to,ze 15 kg na plusie mi sie utrzymuje i nie chce spasc..

ja siebie wolałam w wersji ciazowej niz obecniej. W ciazy brzuszek był napiety i i jakos podobał mi sie a po porodzie... juz mineły prawie 2 mies. a mi wisi okropny flak ze strasznymi rozstępami !!!! (nigdy wczesniej nie miałam rozstepow) a teraz mam cały brzuch :-( nigdy w zyciu nie wygladałam az tak ,zel i najgorsze jest to,ze 15 kg na plusie mi sie utrzymuje i nie chce spasc..
No i to są najgorsze pozostałości po ciązy. kilogramy i te cholerne rozstępy. Ja jestem przerażona jak pomyśle sobie jak będę wyglądać po porodzie:sorry2:

Gratulacje dla Gwiazdeczki i jej córeczk,ale ma prezent na dzień dziecka:-)Niech obie szczęśliwie wracają do domku i zdrowo rosną:-)Ale się cieszę,że mamy następną szczęśliwą mamusię ze swoim szczęściem w ramionach.....
Pieszczoszko kochana powolutku wszystko wróci do normy,ja używałam pasu poporodowego mi pomógł na ten odstający brzuszek,także głowa do góry i ucałować córeczkę od e-cioci:tak:

reklama
Do góry