Madziq
Zaciekawiona BB
wiem od koleżanki, której kuzynka jest tam pielęgniarką więc praktycznie z pierwszej ręki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak urodziłam córeczke9 dni temu. ale puki co nadal jest w szpitalu ;(
tak urodziłam córeczke9 dni temu. ale puki co nadal jest w szpitalu ;(
dzis odebrałam małą ze szpitala.
Opieka na wyspianie wzorowa,sprzet tez !!!
Mimo,ze znieczulenia nie ma to polecam z czystym sumieniemmimo długiego pobytu było fajnie i poznałam fajne mamusie
Po porodzie po mału dochodze do siebie mam 18 szwów.. porozrywało mnie troche po rodziłam 11 godzin wiec juz pozniej na sucho bo wody szybko odeszłyDa sie przezyc
nagrodą jest Moja córeczka która wynagradza wszystko !
aha i chciałam dodac ,ze pokoje na wyspianie czysciutkie.. byly sprzatane pare razy dziennie,studentki scieliły mi codziennie lozko i jak nie mialo sie sił pomagały myćna prawde super !!!! zajmowali sie mna i dzieckiem wzorowo !!!!