reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

kornelka, moja pije wodę albo wodę z sokiem pół na pół, w tesco jest taki fajny sok jabłkowy w kartonie, nazywa się cloudy apple (marki tesco), i to jest 100% sok - ale nie z zagęszczonego koncentratu jak wszystkie inne tylko tłoczony, jest zupełnie inny w smaku niż zwykły jabłkowy i na pewno ma więcej wartości

reklama
Olga no tak ze Złotych Łanów daleko... A co do fryzury, to miałam. Piękne czasy przed dziećmi, Woodstockowe :-D ;-) a ja chętnie bym poszła, ale z moim sadłem to siary bym Ci narobiła :-/ mogę spytać ile macie lat?
Kornelka może spróbuj jakiś soczek dla dzieci typu Bobovita itp. Na początku pół na pół z wodą. Albo herbatkę koperkową. Ja na cycu, to nic nie daję

ja mam teraz 31 :)
więcej o nas Bielszczankach tu: https://www.babyboom.pl/forum/bielsko-biala-f193/przedstawmy-sie-63649/
można się dopisać :) może nam się wątek rozkręci na nowo :)

asinka, co do fryzury to ja wciąż mam ochotę zgolić sobie cały przód głowy a zostawić długie z tyłu :p mam poważny zawód, jestem farmaceutką - ale na razie do pracy nie wracam, zajmuję się teraz mniej poważnymi rzeczami - pracuję w szkole dla psów, więc mogę sobie na większe szaleństwa pozwolić :p no ale na razie nie zdobyłam się na to. a co do sadła to na szczęście nigdy nie miałam go jakoś strasznie dużo, a teraz ćwiczę z Chodakowską i jestem bardzo zadowolona z efektów :)

Ja mam 19 lat, więc jeszcze trochę młoda jestem.;p
A nie wiem czy mała na soczki nie jest za młoda.. Do tego straszny z niej alergik więc boję się jej coś podawać.;/
Ale spróbuje ten sok z tesco, może się uda.:)

dziewczyny witajcie,
Olga - ja chcę widzieć minę Gabrysia jak mu powiesz, ze ma Ci zgolić pół głowy ;)
Kornelka - na początku moja Zuza nie chciała pić wody a herbaty czy kupnych soków nie chciałam jej dawać jak była malutka i do tego też alergiczka więc gotowałam jej kompoty ;) teraz masz full owoców do wyboru

Hej dziewczyny!

Mnie tu już 100 lat nie było, bo albo praca albo dziecko i dom, a jak taka ładna pogoda to jak tylko wrócę z pracy z 1 zmiany to szybko coś jem i wychodzę z młodym na spacer bo szkoda mi tak siedzieć w domu...

Co do Gabrysia to polecam go również jako fryzjera dla naszych maluchów :) byliśmy tam jakiś czas temu z Karolkiem na pierwszym strzyżeniu. Chłopak ma super podejście, zresztą Ewelina, fryzjerka która tam pracuje, również - zagaduje dziecko wymyśla coś co na chwilę mogłoby go zainteresować i posiedzieć spokojnie :) Byliśmy bardzo zadowoleni :) dodam, że do kalejdoskopu jest sporo schodów, ale Gabryś Wam pomoże z wózkiem.. co do moich włosów - zapuszczanie ich trwa nadal... i chyba jeszcze trochę potrwa

Poza tym polecam plac zabaw przy szkole hmm chyba nr 20 - mięciutkie podłoże i inne maluchy do wspólnej zabawy ... w godzinach popoludniowych miejsce jest zacienione

Powiedzcie mi kochane od kiedy myłyście Waszym maluszkom zębolki miękką szczoteczką tzn z włosiem? a i od kiedy zaczęłyście stosować pastę do zębów..

życzę wiaterku w te ciepłe dni

reklama
Do góry