reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
wow, ktoś się odezwał po 2 miesiącach ciszy :p
Patusia to super macie teraz z Szymkiem. My codziennie pobudka ok. 6:20 i bawimy ;)
Co do tych zajęć z piłki noznej o których Ci mówiłam, bylismy ale kicha moim zdaniem. Jakoś 35 zł za zajęcia, trochę chaotycznie prowadzone i zero zabaw między dziećmi. Tylko rodzic z swoim dzieckiem się bawi, takie rzeczy, że Zuzka najmłodsza a wymiatała bo to wszystko to my z nią sami w domu robimy.
Poza tym co do postępów to goni mały pożeracz wszystkiego... najchętniej żywi się papierem, gazetkami i książkami choc ostatnio piach na błoniach też był ok. 8 zęborów i chyba cos rośnie znowu bo ślini się masakrycznie i całe łapy pcha do buzi...
piszcie co tam słychać u was

kornelka, asinka - witajcie :)

wątek nam zamarł totalnie... pogoda piękna ostatnio, co porabiacie dziewczyny?? ja marzę o basenie ale kasy nie mam, strasznie droga ta przyjemność na startowej :/ na konopnickiej taniej ale nie ma tam chyba brodzika dla naszych maleństw? był ktoś już w tym roku?
ostatnio byliśmy nad jeziorem w międzybrodziu pod żarem ale nie kąpałam się bo mój mąż słyszał gdzieś że jest zakaz i strasznie brudno. my się tam zawsze kąpaliśmy, pewnie zawsze zakaz był... no ale tym razem nie weszłam do wody, znajomi nasi jak zawsze się kąpali i kąpią się już od miesiąca i twierdzą że nic im nie jest :p

W Czechowicach jest tanszy basen ten odkryty. Ale może za daleko dla Was :-) ja ostatnio byłam nad J. Żywieckim i było spoko. A teraz korzystam z ogrodu mojej ciotki, bo na wczasach :-)

czechowice zdecydowanie za daleko :p za paliwo co spalę bym dwa razy na startową weszła :p
próbowałam znaleźć jakieś komunikaty o czystości wód ale nic nie znalazłam... zresztą do międzybrodzia też mam daleko. poszłabym w piątek na tą startową z Hanią, Natalia będzie w przedszkolu - ale nie mam z kim iść a sama bez sensu, nudno by było...
Asinka, super masz fryzurę :)))

reklama
A no to fajnie, zawsze to lepiej mieszkać w Bielsku niż na wsi tak jak ja.:D a powiedzcie mi co podajecie swoim maluchom do picia w takie ciepłe dni? Bo moja mała jest na butelce i ani wody ani herbatki nie chce pić..

Do góry