reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

TRAGEDIA!!! mimo tego,ze dostała na noc syrop przeciwb. to noc była okropna. od 2 do 3 nosiłam ja na rękkach bo tak wtulona chciala jedynie spać jak ja polozyłam był krzyk.Cały czas jeździla raczką po buzi i jęczała ... nie umiała sie ułożyć do spania.. oj aż się boje co będzie dalej ;(

reklama
kurde pieszczoszka, ja w ogóle nie wiem jak to jest... Hania jeszcze bez zębów, Natalia ząbkowała bez objawów... a jaki syrop dajesz? paracetamol czy ibuprofen?

Dziuba no co się dziwisz ??? Przy dziadku się wyspała to musiała nadrobić :-D a tekst do dzisiaj mnie bawi:tak:
M-s przykro mi strasznie pewnie odchorowałaś tą tragedię:sorry: Mam nadzieję że tym razem pójdzie po Waszej myśli:tak:
Pieszczoszka kurde smaka robić tym tortem ehhhhhh zjadłabym jakieś wypaśne ciacho, ale tak żeby mi go przynieśli a potem wzięli brudny talerzyk i popchali dobrą kawą np z gałką lodów :tak: Uuuuu kurcze nie wiem, czy nie lepiej jak dziecko zacznie wcześniej ząbkować bo taka Laura to już mądra dziewucha i biedna się tak męczy:baffled: A i słuchaj Olgi ona sroce spod ogona nie wypadła :no: w końcu to farmaceuta:tak:
Patusia ja miałam na chrzcinach W-Z kowy i najeśc się nie mogłam taka pychotka
Olga dotarłaś a właściwie przedarłaś się jakoś z tym swoim wehikułem :laugh2:

Ale dzisiaj był wietrzny dzień normalnie taki mroźny wiatr wiał Brrrrrrrrrrrrrrrr A ja wzięłam się pod taką górę wózkiem że do teraz czuję swój zad :sorry: Ale to dobrze przynajmniej poruszałam tym kombajnem:-D

Mamba z tym w-z kowym to mi zrobiłaś smaka. Uwielbiam wz więc taki tort byłby pycha. Musiałabym poszukać cukierni, gdzie takowy robią. Pieszczoszka a u Twojego męża zrobiliby taki? A ja zabieram się jutro za krem kinder bueno. o ten Krem "Kinder Bueno" . uwielbiam ten batonik- mam nadzieję, że ten krem będzie go przypominać :-D
Też byłam wczoraj na spacerze i nawet nie było tak źle. Ale jak pojechaliśmy później do moich teściów to wiało tam okropnie...brr. A dziś zaś śnieg :no:. Szymek miał wczoraj marudny dzień. nic mu nie odpowiadało. no i ma już stałą porę wstawania. ok 2:30-3. no a potem 6:30-7.

Mamba, ja też pod górkę z przedszkola, z Hanią w chuście, Natalią w wózku, i jakaś pani szła żwawym krokiem a ja i mój konwój ją pod tą górkę wyprzedzałam :p mój tyłek jak skała :)
ale normalnie dziś się z domu nie ruszam, przynajmniej z dziećmi - bo jeszcze muszę zaliczyć pocztę - ale moi rodzice do mnie przyjdą po 5 i sobie wyskoczę

ten krem kinder musi być niezły, a widziałyście to? :) Jak zrobić 10 kg batona bounty - YouTube

M-S przykro... trzymamy kciuki żebyście jak najszybciej doczekali się dzidziusia.

Kurde Pieszczoszka to masz kiepsko :( Zuzka tylko przy ząbkowaniu wylewa z siebie hektolitry śliny ;)
A teraz tańczy chyba ćwiczy pogo bo nic innego to nie przypomina ;)
I była dziś taka grzeczna, że zdążyłam zrobić gołąbki:-) mogę się nażreć bo podobno jutro to spalę ;)

Chciałam napisać, że od jakiegoś czasu Zuzka się "puszcza" ale to też nie brzmi zbyt ładnie, chodzi o to że stoi bez trzymanki a ostatnio zrobiła 2-3 kroczki do taty ;) czad

I dalej nie ma pomysłu na tą masę do torta, muszę skoczyć w końcu do sklepu ze zdrową żywnością i poszukać inspiracji ;)

Na spacery na razie się nie ruszam bo na naszym cudnym osiedlu tak wieje że mogłoby mi wózek porwać choć Zuza swoje waży ;) I mam zamiar wyciągnąć M do krainy kropka dziś (o ile wróci z pracy o przyzwoitej porze) to zobacze jak tam jest

reklama
Do góry