reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

TRAGEDIA!!! mimo tego,ze dostała na noc syrop przeciwb. to noc była okropna. od 2 do 3 nosiłam ja na rękkach bo tak wtulona chciala jedynie spać jak ja polozyłam był krzyk.Cały czas jeździla raczką po buzi i jęczała ... nie umiała sie ułożyć do spania.. oj aż się boje co będzie dalej ;(

reklama
kurde pieszczoszka, ja w ogóle nie wiem jak to jest... Hania jeszcze bez zębów, Natalia ząbkowała bez objawów... a jaki syrop dajesz? paracetamol czy ibuprofen?

Dziuba no co się dziwisz ??? Przy dziadku się wyspała to musiała nadrobić :-D a tekst do dzisiaj mnie bawi:tak:
M-s przykro mi strasznie pewnie odchorowałaś tą tragedię:sorry: Mam nadzieję że tym razem pójdzie po Waszej myśli:tak:
Pieszczoszka kurde smaka robić tym tortem ehhhhhh zjadłabym jakieś wypaśne ciacho, ale tak żeby mi go przynieśli a potem wzięli brudny talerzyk i popchali dobrą kawą np z gałką lodów :tak: Uuuuu kurcze nie wiem, czy nie lepiej jak dziecko zacznie wcześniej ząbkować bo taka Laura to już mądra dziewucha i biedna się tak męczy:baffled: A i słuchaj Olgi ona sroce spod ogona nie wypadła :no: w końcu to farmaceuta:tak:
Patusia ja miałam na chrzcinach W-Z kowy i najeśc się nie mogłam taka pychotka
Olga dotarłaś a właściwie przedarłaś się jakoś z tym swoim wehikułem :laugh2:

Ale dzisiaj był wietrzny dzień normalnie taki mroźny wiatr wiał Brrrrrrrrrrrrrrrr A ja wzięłam się pod taką górę wózkiem że do teraz czuję swój zad :sorry: Ale to dobrze przynajmniej poruszałam tym kombajnem:-D

Mamba z tym w-z kowym to mi zrobiłaś smaka. Uwielbiam wz więc taki tort byłby pycha. Musiałabym poszukać cukierni, gdzie takowy robią. Pieszczoszka a u Twojego męża zrobiliby taki? A ja zabieram się jutro za krem kinder bueno. o ten Krem "Kinder Bueno" . uwielbiam ten batonik- mam nadzieję, że ten krem będzie go przypominać :-D
Też byłam wczoraj na spacerze i nawet nie było tak źle. Ale jak pojechaliśmy później do moich teściów to wiało tam okropnie...brr. A dziś zaś śnieg :no:. Szymek miał wczoraj marudny dzień. nic mu nie odpowiadało. no i ma już stałą porę wstawania. ok 2:30-3. no a potem 6:30-7.

Mamba, ja też pod górkę z przedszkola, z Hanią w chuście, Natalią w wózku, i jakaś pani szła żwawym krokiem a ja i mój konwój ją pod tą górkę wyprzedzałam :p mój tyłek jak skała :)
ale normalnie dziś się z domu nie ruszam, przynajmniej z dziećmi - bo jeszcze muszę zaliczyć pocztę - ale moi rodzice do mnie przyjdą po 5 i sobie wyskoczę

ten krem kinder musi być niezły, a widziałyście to? :) Jak zrobić 10 kg batona bounty - YouTube

M-S przykro... trzymamy kciuki żebyście jak najszybciej doczekali się dzidziusia.

Kurde Pieszczoszka to masz kiepsko :( Zuzka tylko przy ząbkowaniu wylewa z siebie hektolitry śliny ;)
A teraz tańczy chyba ćwiczy pogo bo nic innego to nie przypomina ;)
I była dziś taka grzeczna, że zdążyłam zrobić gołąbki:-) mogę się nażreć bo podobno jutro to spalę ;)

Chciałam napisać, że od jakiegoś czasu Zuzka się "puszcza" ale to też nie brzmi zbyt ładnie, chodzi o to że stoi bez trzymanki a ostatnio zrobiła 2-3 kroczki do taty ;) czad

I dalej nie ma pomysłu na tą masę do torta, muszę skoczyć w końcu do sklepu ze zdrową żywnością i poszukać inspiracji ;)

Na spacery na razie się nie ruszam bo na naszym cudnym osiedlu tak wieje że mogłoby mi wózek porwać choć Zuza swoje waży ;) I mam zamiar wyciągnąć M do krainy kropka dziś (o ile wróci z pracy o przyzwoitej porze) to zobacze jak tam jest

reklama
Do góry