reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
jestem nienormalna, oglądam "porodówkę" na TLC i zalewam się łzami, ostatnio mam ciągle myśli że chcę mieć jeszcze więcej dzieci :D nawet mimo tego jak codziennie modlę się żeby drzemki moich córeczek trwały jak najdłużej :p Hania mogłaby nie rosnąć, niech jest już zawsze taka maleńka... niestety wiem że urośnie bardzo szybko... ;)

dokładnie, tam rodzące śmieją się, żartują, nawet nie krzyczą :p ja nie wiem jak urodziłabym kolejne, przy Hani chciałam z porodówki uciekać :p

Olga wiesz zawsze możesz jeszcze powiększyć swoją gromadkę ;)

Oj prawda dzieciaczki tak szybko rosną i wtedy widać jak ten czas szybko biegnie, to jest przerażające...

Olga no co Ty chcesz mieć jeszcze dziecko??? No to musisz chyba wybić ścianę do kolejnego mieszkania :tak: Dzięki za pizzę była pyszna
Sosinko oj mnie to też za niedługo czeka i już cierpnę :baffled: W poniedziałek się dowiem jak to wszystko ogarnąć

Ja jeszcze bawię się z małym za niedługo będziemy się kąpać już w wannie:tak: Kleik i do spania
I dziewczyny ja na pewno będę miała drugie dziecko jestem o tym przekonana :tak: Zresztą jak tak patzrę na Oliego to już żałuję że On tak rośnie i wyrasta z tego swojego niemowlęcego wieku

no, Mamba w końcu pełni swe funkcje moderatora i przywołuje koleżanki do porządku :) uprasza się o pisanie dłuższych postów! ;) i większej ilości :)

reklama
Do góry