reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
honey, ja też nie :D
mam kaszę jęczmienną ugotowaną z wczoraj, i zamówiłam łopatkę, poobcinam ją ładnie i zmielę w maszynce na takich grubszych oczkach, zmieszam z kaszą, jajkiem, doprawię, obtoczę w bułce i usmażę :) tylko co do tego??? zapomniałam o jarzynce, może ta marchew baby z groszkiem? będzie pasować idealnie :)

Olga więc jak już taki obiad serwujesz to pewnie znajdzie się kilka osób które chętnie by się załapały ;)

zapomniałam dodać przy przedstawianiu się że maluję, szkołę plastyczną zaliczyłam, planuje cały pokoik wyobrazkować z każdej strony zaczynając od kubusia puchatka (to tak bardziej dla mnie bo kocham się w nim bez pamięci:-D) wy macie dziecięce pokoiki pomalowane?? jakieś ciekawe pomysły na ścianach??

my mamy tapety, zrobię fotkę :)
co do tych przepisów to wszystko moja radosna wena połączona z wskazówkami z internetu :)

wychodzę z takiego założenia że najzdrowsza jest dieta jak najbardziej zróżnicowana, wszystkie rodzaje mięs, warzyw, wszystkiego po trochu i używanie do tego wszystkiego jak najprostszych produktów (np. miksuję twaróg zamiast kupić serek homogenizowany)

Pieszczoszka to jest pies ktory kocha caly swiat więc pewnie po 5 minutach to nie dośćze mogla byś ją wytulić to sobie ją zabrać :)

Olga to podrzuć, może mnie jeszcze coś natchnie bo koncepcja ma nie jest kompletna ;)

Ja szybciutko
Olga ty to masz pomysły ja nic nie robię no ale sobie sie nie opłaca :no:
Honey ja szkoły plastycznej nie skończyłam a też maluję i wymalowałam małemu pokój i Uwaga niespodzianka ma na ścianie Kubusia Puchatka z Hefalumpem:-D
Mały rozdziera gardziołko posmarowałam mu dziąsełka, jeść nie chce, zabawa też nie jest dzisiaj dla niego a tu taka pogoda
Hmmmm i co tu z nim zrobić

reklama
honey ja w salonie namalowałam na ścianie dmuchawce się bawiłam przy tym w ogóle lubie takie prace a pokoik malowałam partiami bo juz w ciazy byłam i to juz takiej troszku zaawansowanej i kregosłup mi wysiadał.
Olga spoko ja mam to samo nic ino siedziec i siedziec tylko jak??? :confused: skoro sam nie potrafi:dry:Zobacz załącznik 535430 nie wiem czy dobrze widac

Do góry