reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Cześć Dziewczyny, ja też jestem z Bielska-Białej. Termin mam na 8 lipca 2012r, więc jeszcze zostało mi trochę czasu do rozwiązania.

Hej
, jak widac po suwaczku to termin mamy prawie taki sam;) ja tez jestem z bielska i mam pytanie, gdzie zamierzasz rodzic? ja sie wogole nie znam na szpitalach w bielsku i nie mam pojecia gdzie lepiej; wojewodzki czy na wyspianskiego? moj lekarz nie pracuje w zadnym ze szpitali wiec nie mam sie czym sugerowac...:no:

Hej , dawno mnie nie było, ale nawet nia miałam kiedy siąść na neta. Moja córeczka jest przeziebiona :(
Pieszczoszka ostatnio pytałaś mnie czy znam płeć, więc niestety jeszcze nie znam. Ostatnio na wizycie lekarz próbował podpatrzeć dzidziusia, ale był tak ustawiony ze nie dało rady;-)

Justa witaj. Termin rzaczywiscie baaaardzo zbliżony mamy :) Co do szpitala to też cały czas myślę i mój lekarz też nie pracuje w żadnym szpitalu. Córeczkę rodziłam w wojewódzkim i na porodówce było ok.

Hej
Ja we wtorek mam wizytę i czekam na serduszko. A poza tym chciałam się zapytać czy któraś z was chodziła na basen w ciązy. Bo ja szukam jakiegos ruchu ale słyszałam ze możan się potem borykać z infekcją

ja wczoraj byłam na usg4d i wiem,że bedzie dziewczynka na 100%:-D dzidzia obecnie ma około 42cm i waży 1kg i 600 gram:szok: termin mam niby na 5 Maj ale po wczorajszym usg przesunął się na 26 kwietnia:-)

Mamba_2008 ja osobiście nie byłam ale wydaje mi się że możesz iść i to bez żadnych zmartwień, co najwyżej po pluskaniu będąc pod prysznicem porządnie wymyj okolice bikini jakimś płynem :).

I mi po 4 usg, dzidzia w końcu pokazała swoją tajemnicę. Będziemy mieć córeczkę :)

A tu jej pyszczek!

przechwyć.jpg

Ostatnia edycja:
Po basenie można złapać infekcje,woda chlorowana tez nie jest dobra. Znajoma chodziła w ciazy na basen ale uzywala przy tym tamponów.Najlepiej zapytaj ginekologa który Cie prowadzi co o tym sądzi.

Najlepiej jak będzie woda ozonowana, a o tamponach słyszałam że zdecydowanie nie, bo tam się dopiero bakterii nazbiera :p

reklama
Hej Mamba. Ja też idę we wtorek na wizytę. Można wiedzieć do kogo się wybierasz bo ja do Wojnowskiej. Co do basenu też mam ochotę się wybrać z rodzinką i myślę że tam gdzie są zajęcia dla maluszków można by iść, skoro nie szkodzą im to nam chyba też. Pozdrawiam:-).
Gwiazdka i Pieszczoszka gratuluję córeczek mam dwie i jest super choć teraz to marzył by mi się synuś...

Ostatnia edycja:
Do góry