reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Hej Mamba. Ja też idę we wtorek na wizytę. Można wiedzieć do kogo się wybierasz bo ja do Wojnowskiej. Co do basenu też mam ochotę się wybrać z rodzinką i myślę że tam gdzie są zajęcia dla maluszków można by iść, skoro nie szkodzą im to nam chyba też. Pozdrawiam:-).
Gwiazdka i Pieszczoszka gratuluję córeczek mam dwie i jest super choć teraz to marzył by mi się synuś...

Hej serio ja też do Wojnowskiej idę a na którą masz wizytę

reklama
Gratuluję córeczek :) ja teraz czekam na synka więc jakby któraś chciała mam do sprzedania 3częściową pościel z feretti po mojej córeczce - dla synka niestety nie pasuje

Do Mamba. Idę na 13.15:-). Jest to moja pierwsza wizyta u tej Pani. Z córami chodziłam do Holerkowej ale rozstałyśmy się bo po różniła nas kwestia antykoncepcji, potem długo do Peterki w Cz-Dz. A ty na którą?

Hej. Dziewczyny pytałam już raz w innym wątku a teraz zapytam tutaj. Powiedzcie mi czy w Sferze jest plac zabaw dla dzieci za darmo? Prosze odp mi bo jutro tam chcemy jechać.

Do Mamba. Idę na 13.15:-). Jest to moja pierwsza wizyta u tej Pani. Z córami chodziłam do Holerkowej ale rozstałyśmy się bo po różniła nas kwestia antykoncepcji, potem długo do Peterki w Cz-Dz. A ty na którą?
No ja się u niej leczyłam od początku i jesrem zadowolona. Jedyny ginekolog który mi pomógł. Ja mam na 15.20 i idę na drugą wizytę

Witam przyszłe mamusie z Bielska-Białej! :-)

Tak się cieszę, że znalazłam to forum! W Bielsku mieszkam niewiele ponad pół roku, więc jestem kompletnie ciemna w tym jaki szpital wybrać, jaką szkołę rodzenia, gdzie są sklepy z rzeczami dla dzieci, dla kobiet w ciąży itp. Także miło, że można tu znaleźć jakieś porady!

Poza tym nie mam w Bielsku jeszcze zbyt wielu znajomych, a już na pewno nikogo w podobnym stanie do mojego :p Dlatego mam ogromną nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, bo chyba każda z nas potrzebuje teraz większej ilości wsparcia :)

To moja druga ciąża, ale pierwszą poroniłam, więc tym bardziej wszystkim przejmuje się chyba podwójnie...

Pozdrawiam serdecznie!!!

(pati)Witaj kochana. (jak masz pytania pytaj o co chcesz chetnie pomożemy)

Ja byłam bardzo zadowolona z dr Peterek.Chodzilam do niej dlugo i leczyla moja 1 nadżerke.

Pozniej wyjechalam za granice i po paru latach wrocilam do Polski .Poszlam do niej na wizyte kontrolną.Usłyszałam ogromny torbiel na jajniku wielkości główki noworodka i moze to byc nawet rak... wypisala skierowanie do szpitala. Jak wyszlam z gabinetu nie moglam ustac na nogach.... Zadzwonilam do mamy z wielkim płaczem i przerazeniem... przyjechal po mnie Moj ojciec i zabrał mnie do bardzo dobrego ginekologa-poloznika z najlepszym sprzetem w bielsku. I co? Powiedział ,że nic nie widzi !!!!! nie moglam uwiezyc jak to jest mozliwe.Wsiadlam w auto z ojcem i pojechalismy do kolejnego ginekologa który powiedział to samo... w konu wybralismy sie do szpitala.. tam tez badania i znowu powiedzieli ,ze wszystko jest w najlepszym porzadku. Nie wiem do dzis czy ona miala popieprzony sprzet czy co ale nie chcialam juz nawet tego wiedziec.. przestalam tam chodzic i mogla bym nawet jej sprawe wytoczyc z tego powodu ale odpuściłam ...

Ostatnia edycja:
(pati)Witaj kochana. (jak masz pytania pytaj o co chcesz chetnie pomożemy)

Ja byłam bardzo zadowolona z dr Peterek.Chodzilam do niej dlugo i leczyla moja 1 nadżerke.

Pozniej wyjechalam za granice i po paru latach wrocilam do Polski .Poszlam do niej na wizyte kontrolną.Usłyszałam ogromny torbiel na jajniku wielkości główki noworodka i moze to byc nawet rak... wypisala skierowanie do szpitala. Jak wyszlam z gabinetu nie moglam ustac na nogach.... Zadzwonilam do mamy z wielkim płaczem i przerazeniem... przyjechal po mnie Moj ojciec i zabrał mnie do bardzo dobrego ginekologa-poloznika z najlepszym sprzetem w bielsku. I co? Powiedział ,że nic nie widzi !!!!! nie moglam uwiezyc jak to jest mozliwe.Wsiadlam w auto z ojcem i pojechalismy do kolejnego ginekologa który powiedział to samo... w konu wybralismy sie do szpitala.. tam tez badania i znowu powiedzieli ,ze wszystko jest w najlepszym porzadku. Nie wiem do dzis czy ona miala popieprzony sprzet czy co ale nie chcialam juz nawet tego wiedziec.. przestalam tam chodzic i mogla bym nawet jej sprawe wytoczyc z tego powodu ale odpuściłam ...

Niezła historia:szok: Czasami tych lekarzy człowiek chciałby przydusić i im nagadać. Ja nie mogę słuchać jak dziewczyny idą do lekarza z przypuszczeniami ciązy a lekarz odsyła ich z kwitkiem. Mi brakowało do 5 tyg 1 dnia i miałam od razu kartę ciązy założoną, usg oraz skierowanie na wszystkie badania.
Ja też chodzę do ginekologa który mi wyleczył nadżerkę i to był dobry wybór

Witam przyszłe mamusie z Bielska-Białej! :-)

Tak się cieszę, że znalazłam to forum! W Bielsku mieszkam niewiele ponad pół roku, więc jestem kompletnie ciemna w tym jaki szpital wybrać, jaką szkołę rodzenia, gdzie są sklepy z rzeczami dla dzieci, dla kobiet w ciąży itp. Także miło, że można tu znaleźć jakieś porady!

Poza tym nie mam w Bielsku jeszcze zbyt wielu znajomych, a już na pewno nikogo w podobnym stanie do mojego :p Dlatego mam ogromną nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona, bo chyba każda z nas potrzebuje teraz większej ilości wsparcia :)

To moja druga ciąża, ale pierwszą poroniłam, więc tym bardziej wszystkim przejmuje się chyba podwójnie...

Pozdrawiam serdecznie!!!

Witaj
Ja też nie jestem rodowitą bielszczanką. Przyjechałam tu na studia i od tamtej pory tu mieszkam, więc będzie jakieś 6 lat. Teraz kupiłam z męze tutaj mieszkanko więc już tak zostanie:tak: Ja to nowicjuszka jesli chodzi o ciąże, ale zawsze miło pogadać

reklama
Do góry