reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jakie szczepionki wybrałyście dla swoich dzieci? My weźmiemy na pewno te co są bezpłatne. No i zastanawiamy się nad dodatkowymi.
My dziś byliśmy u lekarza. Mały waży 3500, a 8.01 ważył 2910 :-). Zapisałam się już na wizytę na bioderka.
Też byłam na spacerku. Z tym, że chodziliśmy sobie ulicą, mało uczęszczaną przez auta, więc spacer był przyjemnością. Pieszczoszka przynajmniej nie musisz zapisywać się na siłownie, bo kondycja po takich spacerkach będzie idealna;-)

patusia ale masz kruszynke małą:)
Laura była szczepiona na pneumokoki(ale miała je za darmo bo jest wczesniakiem)
A reszta szczepionek tez brałam płatne te 6w1 (hexa czy jakos tak to sie nazywa nie pamietam-zamiast 3 kłóć jest tylko 1 :tak: )

Ponoc teraz nie trzeba szczepić tylko napisać oświadczenie że się nie wyraża zgody.
My szczepiliśmy dodatkowo na pneumokoki , a że wcześnie zaczęliśmy to były 3 dawki kazda przeszło 200zł, no i tymi że mniej wkłuć ale nie 6 w 1, chyba 5 w 1, oczywiście każde szczepienie napawało nas lękiem przed skutkami ubocznymi, ale prócz płaczu i podwyzonej temp nic się nie działo

Honey ja nie robiłam osobnych badań prenatalnych tylko te podczas zwykłej wizyty u lekarza ;-)
Lekarz na każdej wizycie ogląda Malutkiego (wczoraj dowiedziałam się, że to na 100% chłop będzie :-D) i jakoś nie czułam potrzeby robienia dodatkowych badań ;-)

reklama
Do góry