reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Hey dziewczyny, nie wiem czy ktoś mnie pamięta jeśli nie, Witam Was jeszcze raz, i również nowe mamusie! Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie miałam natchnienia do pisania.. zresztą widzę że wątek dopiero co się ożywił.
Moja Oliwka 1 lutego skończy 8 msc, ma 7 ząbków, a włosków brak :-)

Honey ja Cię skądś kojarzę.. Chodziłaś do szkoły na Beskidzkim ? ;)

reklama
Witaj Gwiazdka miło znów Cię widzieć.
Twoja córcia to już duża dziewczynka i jak dużo ma ząbków ;) a włoski prędzej czy później wyrosną, Karolek z kolei ma ich dużo więc może trochę pożyczyć ;P jakby był dziewczynką to mogłabym już spineczki przypinać :)

Sosinka no to ja zazdroszczę, chętnie włoskami bym się pobawiła ^^, Twój synuś, będzie za nie długo na paluszkach loczki kręcił :-D.

Gwiazdka jeszcze jakby loczki miał byłoby bosko, ale nie będzie bo nie ma po kim ;) czasami jak je mleko na noc po kąpaniu to paluszkami łapie się paluszkami za takie dłuższe kosmyki gdzieś tam przy uchu i z jaką to robi delikatnością hihi
Ale już niedługo to Ty będziesz robiła warkoczyki a nie ja :p i kokardki wiązała :)

Sosinka drogie nie drogie, pojecie wzgledne, dla mnie jeżeli chodzi o kuchnie to osoba ktora zajmuje sie projektami fajnie doradza a kuchnia jest wieksza niz przypuszczalas, oni są bardzo dokladni i zwracaja uwage na detale, mi wystarcza ze zadna szafka mi nie "trzaska" :-D kazdy ma swoj gust a w stylach mozna przebierac :-) przyjechać i zobaczyć nie zaszkodzi i to nic nie kosztuje.

Gwiazdka nie chodziłam tam do szkoły, może w sferze jak kiedys pracowałam teraz raczej watpie bo cięzko się do mnie do pracy dostać ;) poza tym w BB mieszkam jakies 4 lata tak mniej więcej.

No w końcu jakieś Mamusie z podobnym do mnie terminem porodu :-D

A jeśli chodzi o szpital do porodu to mnie właśnie kilka dni temu naszły takie przemyślenia i sama już nie wiem gdzie chciałabym rodzić ;-)
W Wojewódzkim mają lepsze zaplecze dla noworodków jakby (nie daj Boże) coś się działo ale z kolei mój lekarz prowadzący pracuje na Wyspiańskiego, a dobrze mieć na oddziale znajomą twarz :-D

Ostatnia edycja:
Honey no to coś mi się musiało pogmatwać, a może jesteś do kogoś bardzo podobna ;).
Sosinka no właśnie nie wydaje mi się przeczuwam że moja mała szybko nie obrośnie we włoski hehe :)

A kiedyś mi się obiło o uszy że w Wojewódzkim można się starać o znieczulenie do porodu, za ok. 300 zł? Słyszała któraś? Tak mi się wydaje że jeśli miała bym jeszcze kiedyś rodzić to właśnie tam, pod warunkiem że miała bym wskazania do cc ;)

reklama
Do góry