reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Hej dziewczynki!!!

Tak wiem wiem, bardzo dawno mnie tu nie było, więc nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.
Witam wszystkie nowe mamusie i te przyszłe, gratuluje cudownych dzieciaczków - wszystkie są kochaniutkie :)

Mam nadzieję, że znów zacznę tu zaglądać bo bardzo w tej kwestii zaniedbałam się....
Dziś siadłam i jak Karolek spał to przeczytałam wszystkie posty, które zostały napisane od ostatniej mojej wizyty na tym forum.

Mój Karol już duży chłopak. Ma 2 zęby na dole i 2 górne mu wyrzynają się, więc bywają dni, że jest trochę bardziej marudny.
Poza tym zbliża się termin mojego powrotu do pracy...

Pozdrawiam Was Wszystkie

A to mój synuś

Załączniki

• P1020532.jpg
    P1020532.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Tonya ponoć jeśli pierwsze dziecko było grzeczne to drugie jest jego przeciwieństwem. Często się to sprawdza ;-). ładne imię wybrałaś dla synusia. Mojemu mężowi na pewno by się spodobało, bo jest fanem Legii i Daniela Ljuboli :-D.
Sosinka odwiedzaj nas jak tylko będziesz miała czas. Teraz wypadałoby okrzyczeć Mambę, bo coś jakby się opuściła i nie udziela się a forum się tak ruszyło :-)

no Mamba, gdzie jesteś? :))
sosinka, witaj :)))
Tonya, żyję :) dziś też byłam, tym razem tata z nami poszedł, ale dziś niefajnie, oblodzone. no to muszę ja przyjść do Ciebie albo Ty do mnie :) jak wolisz :) no i super pomysł :)

No jestem jestem
Miałam wczoraj gości więc sprzątałam hawirę aż sie kurzyło mały dokazywał potem zabawiała go kuzynka a ja obgadywałam ze szwagierką teściową;-)
Sosinka chyba trzeba popiołem posypać bo normalnie wieki Cię nie było. No i jaki Karolek już duzy:szok:
Pieszczoszka ja myślę że mdłości to nie objaw ciąży ja miałam teraz tak samo i okazało się że siadła mi jakaś zaraza na żołądku a okres przyszedł i teraz się z nim borykam:confused2:
Tonya i Olga to ustalajcie u kogo jest wiec to ja też dołączę :-) Nie ma to jak kupa dzieciarni na raz u Olgi to plus 2 psy
:-D
Ja dzisiaj byłam na spacerze a potem wstąpiłam do znajomej na kawę i od 3 dziecko mi śpi w gondoli ubrane całe w czapce rękawiczkach i kombinezonie, wszystko oczywiście porozpinane najbardziej jak mogłam. No cóż chyba mu tak dobrze a dla mnie chwila ciszy Ojjjjj milutko:-D Gorzej jak nie będzie chciał spać w nocy:eek::eek::eek: Bo o 4 nad ranem znowu miałam atak płaczu i nie wiem czy to zły sen czy jakieś boleści???? Potem po butli już buzia była uśmiechięta, ale być tu mądry i pisz wiersze:baffled:

Patusia, Tonya mi też rzadko się zdarzało ale teraz jakoś coraz częściej pobudka o 6 też się dziwię że zima jest a ja od czasu do czasu dostanę takiego powera jak bym red bulla wypiła;-) ale mimo wszystko czekam z utęsknieniem na wiosnę... i tak jak Wy lubię sobie pospać:-)

Sosinka
witaj :-) wpadaj do nas ... ślicznego masz synka .

U nas spadł śnieg gdzie to rzadkość ale już narzekam po pierwszym dniu koła mi się ślizgały i zmachałam się. Nie wiem jak bym dała radę i ile nerwów bym musiała mieć w takim razie w Polsce... chyba też dlatego omijam wypady do Polski zimą ...:-D;-)

Ostatnia edycja:
sosinka witaj:) synuś boski:) śliczne ma włoski :)
ciekawe kiedy moją Laura będzie miała jakiegoś zęba:confused:

duzo przystojnych chłopaczków tu mamy :D Laura będzie miała w czym wybierać :p

A to zdjęcie z dzisiaj:)

Ostatnia edycja:
Tonya ponoć jeśli pierwsze dziecko było grzeczne to drugie jest jego przeciwieństwem. Często się to sprawdza ;-). ładne imię wybrałaś dla synusia. Mojemu mężowi na pewno by się spodobało, bo jest fanem Legii i Daniela Ljuboli :-D.
Sosinka odwiedzaj nas jak tylko będziesz miała czas. Teraz wypadałoby okrzyczeć Mambę, bo coś jakby się opuściła i nie udziela się a forum się tak ruszyło :-)

Też tak słyszalam niestety i mam nadzieję, że u nas się nie sprawdzi bo Artur od 5-6 miesiąca przesypia nam całe noce i generalnie raczej grzeczny od początku jest. Zobaczymy jak to będzie...

no Mamba, gdzie jesteś? :))
sosinka, witaj :)))
Tonya, żyję :) dziś też byłam, tym razem tata z nami poszedł, ale dziś niefajnie, oblodzone. no to muszę ja przyjść do Ciebie albo Ty do mnie :) jak wolisz :) no i super pomysł :)

Olga nie ukrywam, że spotkanie u mnie byłoby dla mnie wygodniejsze, no ale Ty masz dwójeczkę do zabrania więc w miarę mozliwości się dopasuję.
Mamba u mnie co prawda nie ma 2 psów, ale za to jest jeden kot :-) Ciebie również zapraszam serdecznie.
Poniedziałek u mnie odpada, bo ide do gina, ale potem mam wolny tydzień.

Sosinka ależ Ci synek wyrósł, śliczne ma włoski i w ogóle fajny z niego gość. Wpadaj do nas częściej.

Pieszczoszka to chyba raczej za wcześnie na mdłości ciążowe. Nie martw się na zapas, może to jakiś łagodny wirus.

A ja coś dziś dospać nie mogę...od 5 się w łóżku przewracam, bo wszsytko mnie boli, w końcu zgłodniałam,więc wstałam na śniadanie i siedzę w necie...oj ciężki dzionek mnie czeka

reklama
Witam wszystkie mamy,
postanowiłam się przywitać tam gdzie mi sercem najbliżej :)
do jakich ginekologów chodzicie/chodziłyście, ja mam swojego Pana Doktora Niemcewicza, dopiero 2 wizyty były, jakieś miłe, mniej miłe wspomnienia??

Do góry