reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olusia, Patusia, Pieszczoszka - śliczne dzieciaczki!
Laura jak chłopczyk?? skąd :)

Mamba, ja jestem codziennie w domu, czasem wychodzę na spacer - choćby dziś, jak masz busa to możemy się spotkać u mnie na przystanku dziś koło 12 :)

Tonya, a do Ciebie jest to wejście od drugiej strony osiedla?? gdyby było to podeszłybyśmy do Ciebie :)

reklama
Mamba ja robiłam te kubki i talerz tutaj w Londynie trochę drogi interes ale się skusiłam bo mi się to cholernie spodobało tym bardziej że stópusie i rączki rosną i potem nie będą takie malutkie:happy:

Właśnie dziewczyny znacie w Bielsku jakiegoś dobrego fotografa dziecięcego??? bo chcę zrobić małemu parę foteczek na roczek jak będę w Bielsku. Ja ostatnio robiłam w kodaku 40 zł jedno i 2 małe do tego ale może znacie kogoś kto robi fajowe fotusie???

Olga, Tonya i Mamba dzięki może dodacie zdjątka swoich pociech:-)

Ostatnia edycja:
Hmm...chyba za bardzo chwaliłam Szymka, ze taki grzeczny, bo wczoraj dał trochę popalić. Nie chciał zbytnio spać. Dziś jest troszkę lepiej:-). A tak trochę podepnę się pod post Olusi z tym że zapytam czy któraś z Was robiła sesje zdjęciową ale jak dzieciątko było malutkir- tak ok miesiąca? Bo tak patrzę na takie zdjęcia i bardzo mi się podobają. Tylko ciężko mi sobie wyobrazić by mój synuś tak chętnie by współpracował :-D. Jak Wam w ogóle mija dzionek? Pozdrawiam

byłyśmy z Mambą na spacerze :) Tonya, następnym razem wdrapiemy się do Ciebie :))
która jeszcze wpadnie na złote łany? :)

Natalia i Hania :)

dsc7682t.jpg

Olga córeczki Twoje to słodziaki śliczne dziewczynki:-)

Patusia ja robiłam tylko jedno zdjęcie jak miał 4 miesiące mogę Ci pokazać jak chcesz mi się podoba i powiem szczerze że warto...Mój łobuziak siedział zadowolony na zdjęciu nawet mu się to spodobało;-) I pani powiedziała że chciałaby aby wszystkie dzieciaczki były takie jak on to by się dobrze współpracowało;-) Ale myliła się co do niego bo zaczyna się z niego robić łobuz...

Oj ale dzisiaj było fajnie :-D Mały takie miał fajne czerwone rumieńce po takim spacerze a ja się dotleniłam no i dzień fajnie mignął. Olga dzięki za spacer zapraszam do mnie :tak:
Kurde Olusiaaa może znajdę taki bajer gdzieś w Polsce bo naprawdę genialna sprawa:tak:
Tonya rany gdzie Ty mieszkasz ????:szok: Normalnie zabunkrowana że tylko samolotem się dostać można:confused2:
Zobacz załącznik 531499Zobacz załącznik 531500
Patusia złota zasada: Nie chwal malucha na bb bo na pewno się dowie i da Ci popalić tak na przekór;-):-D

Hej hej
No jak zabunkrowana??!!! Od Tuwima jest wejście przez furtkę i jest otwarte, tylko z przeprowadzeniem wózka może być problem, bo tam kilka progów za to od razu pod moją klatką jesteście, więc zapraszam serdecznie. Sama zresztą ostatnio spaceruję po Tuwima częściej, bo tam fajnie nieodśnieżone chodniki, można więc sanki pociągnąć i nie ma takich gór jak z drugiej strony osiedla. Więc jakby co to piszcie, będę miała motywację do wyjścia bo z tym coraz gorzej u mnie.

Olga ale Hania już duża i podobna do Ciebie, a Natalka to już prawdziwa gwiazdeczka się robi.

Mamba Twój synek też już nieźle urósł, wygląda na łobuziaka ;-)

Jak pamiętam swojego synka w wieku miesiąca, to raczej na zdjęciach spał i ciężko go było z otwartymi oczyma dorwać. Nie byliśmy z nim jeszcze u fotografa, ale może z dwoma się wybierzemy więc jak kogoś w Bielsku będziecie polecać to poproszę o namiary.

no to Mamba przyjeżdżaj i idziemy do Tonyii :) ja się Ciebie Tonya kiedyś pytałam o to wyjście to mówiłaś że tam nie da się...
my byłyśmy właśnie tam, na Tuwima dziś, w okolicy placu zabaw tego co kiedyś z sosinką :) jutro też idę i postaram się wyjść wcześniej, dołączy ktoś?? :)

Mamba to teraz mi to mówisz, jak już się zdążyłam pochwalić:-D??? A Oli jakie ma ładne, duże oczka;-)
Olusia jak możesz to chętnie zobaczę, bo tak mnie korci taką sesyjkę zrobić :-).
Olga śliczne dziewczynki.
Ale Wam już zazdroszczę tych spacerów. Mam nadzieję, że już za niedługo też będę mogła śmigać, bo siedzenie w domu bywa uciążliwe.

reklama
Olga bo ta bramka była zamykana na klucz i przez to sama tam nie chodziłam, bo klucza nie miałam, ale teraz wisi tam kartka, żeby nie zamykać na klucz więc jest zawsze otwarta. A o której się jutro wybierasz? Bo ja chętnie dołączę :-)

Patusia już niedługo dołączysz do grona spacerowiczów, za to ja odpadnę :-D

Do góry