reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Szymuś jak na razie nie daje mi tak bardzo popalić. ładnie ssie pierś, w nocy też grzecznie śpi. Dziś obudził się o 00:25, karmienie i przebierania zajęło nam do 2. A potem spał do 7. Rankiem zabieramy go do naszego łóżeczka. Generalnie jest bardzo śliczny, kochany i słodziutki :). Już nie mogę doczekać się spacerków :)
Tonya cc nie jest takie straszne, ale oczywiście życzę by udało Ci się urodzić sn.
Pieszczoszka , Mamba współczuję bardzo. Mam nadzieję, że dzieciaczki się uspokoją i nie dadzą tak popalić.

Cześć Mamuśki :-)
Pieszczoszka
i Mamba mam nadzieję że będziecie miały mniej takich dni z Waszymi pociechami :-);-):-D
Jak tam u Was dzisiaj dzionek spokojniejszy mój mały kwękuś właśnie zasnął na drzemke która nie potrwa za długo. Ale nie mogę narzekać na razie bo za to w nocy mi ładnie śpi. Potem mamy etap obiadkowy i te same czynności co każdego dnia. Ja już chcę wiosne więcej werwy wtedy mam jak słoneczko świeci :happy:

Patusia
jeszcze raz gratulacje:) Ja ze swoim od razu wychodziłam każdego dnia po troszku i coraz dłuższe spacerki,ale w Polsce chyba się ludzie trzymaja zasady że po 2 tyg. dopiero. Tylko że teraz zima to inna sytuacja mój na wakacje więc pogoda odpowiadała.

Tonya
nadzieja zawsze musi być ... Już jesteś blisko koncóweczki i dołączysz do nas ze swoją kolejną pociechą więc czekamy razem z Tobą ;-)

Ostatnia edycja:
Olusia ja na razie Małego weranduje przy oknie. Ja bym już poszła na spacerki. Może jeszcze w tym tygodniu się uda o ile nie będzie dużych mrozów. W inną porę roku też byśmy od razu śmigali :). Mój też ma teraz etap niespania. zaraz idziemy się werandować- po dotlenieniu powinien lepiej spać. Też chcę już wiosnę :) Bo w tę zimę raczej nici z nart więc może się już ona skończyć.

DSCN3717.jpg Moje Słoneczko :)

To mój rozrabiaka i co zrobił dla rodziców :-D:-);-)

Załączniki

• DSC03551.jpg
    DSC03551.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC03548.jpg
    DSC03548.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC03550.jpg
    DSC03550.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC03554.jpg
    DSC03554.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Szymuś jak się urodził ważył 3370. Wychodząc ze szpitala 2915. I to jest zdjęcie w dniu wyjścia :). Był u nas w odwiedziny brat męża i właśnie mówił, ze na zdjęciu wydał się taki duży, a w rzeczywistości taka kruszynka.
Olusia zarąbisty zestawik. Świetny pomysł na prezent :)

Do góry