reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
No prosze ale się rozkręciło Ja na chwilę bo moja gangrena na kocyku bawi się zabawkami.
Patusia jakie maleństwo mój przy wyjściu był jeszcze mniejszy bo ważył 2800 a teraz taki chłop z Niego rośnie
Olusiaaa ja tez chce gdzie to robiłaś??? Gadaj zaraz. Mi właśnie przyszły rami na zdjęcia z grawerem dla babć i dziadka od Oliwierka jeszcze czeka na zdjęcia:tak:
Tonya ja co do cc mam inne wspomnienia i mam nadzieję ze jednak uda się urodzić natralnie
Pieszczoszka Laura bardzo łądnie wygląda a i nie martw się że teraz jak chłopczyk wygląda bo ma przecież kolczyki i dość spore włoski. Moja kuzynka do 2 lat była łysa jak kolano więc to dopiero był chopek:-D
Olga i co masakrują Cię Twoje dziewczyny??? Daj znać kiedy mogę wpaść i oderwać Cię trochę od tych garów ;-)

Patusia ślicznego masz synka i faktycznie wygląda na większego niż piszesz.

Olusia a Twój to już całkiem duży i przystojny chłopak Ci rośnie :-)

Pieszczoszka a córcia też słodka i bardzo ładną ma czapeczkę, czasem chciałabym móc takie kupować ;-)

Mamba dziś mi się śniło cc i fajnie nie było :no: Najbardziej nie chcę tego długiego pobytu w szpitalu bez mojego Arturka, pierwszej godziny po urodzeniu bez mojego drugiego synka przy sobie i kiepskiej kondycji po powrocie do domu...resztę da się znieść.
Mam nadzieję, że dzieciaczki dziś już były spokojniejsze i nie dały Wam tak popalić.

reklama
Do góry