reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

No mam ale mi przypomniałaś że mi przeciez też kurier przyjeżdza z dywanem :szok: No to może kiedy indziej ze mną nie ma problemów ja zawsze postaram sie dostosować byleby w rozsądnych godzinach;-)

reklama
Ano sprzątania po malowaniu jest dużo, ale jaką on ma frajdę z tego, warto się poświęcić, choć obecnie czekam na weekendy żeby móc liczyć na męża ;-) A babrać to on się bardzo lubi więc trzeba negocjować koniec zabawy, bo nigdy nie ma dość.

Pieszczoszka ja z tego nie korzystałam, ale wiele osób na forum mówiło, że sie u nich sprawdził ten gryzaczek.

Patusia póki dziecko jest malutkie i je bardzo często, to trudno wyjść z domu na dłużej i nie karmić gdzieś publicznie, ale z czasem przerwy w karmieniu będą dłuższe i dostosowując się do rytmu małego będziesz mogła karmić tam, gdzie będzie Ci komfortowo. A zawsze masz w centrach handlowych toalety dla matki z dzieckiem i tam często są fotele, w których można wygodnie się usiąść, zamknąć drzwi i nakarmić maleństwo. Przynajmniej tak jest w Sferze. Ułoży się wszsytko, zobaczysz.

Mamba byłoby super jakbyś dołączyła. Może się akurat mały wcześniej obudzi.

dzien dobry:) Noc nie najgorsza... 4 pobudki.. bywało gorzej :-p

Laura nie śpi już od 6:40 i właśnie obraca jabłuszko w gryzaku więc mam chwile spokoju hehe:)
Ale u mnie brzydka pogoda!!! MEGA MGŁA !!!!!

Tonya niestety ja sie cieszę że pospa tak jak pospał z jedną pobudką na smoka.
Życzę miłego spaceru a na polu jak na polu w zimie po prostu tzreba sie ubrać i wyjść ;-)
Pieszczoszka a ten gryzak wydaje mi sie trochę dla mniejszych dzieci ale mogę się mylić.

gryzak jest doskonały dla dzieci ktore nie maja jeszcze zebów tak jak Laura lub dla dzieci którym zabki dopiero wychodza.Do siatki mozna włożyć np mrożone truskawki a nawet kostke lodu i dziecko sobie tym jeździ po dziąsełkach ,albo np dac kawałek pomarańczy,jabłuszka,marchewki,bananka i dziecko w ten sposob poznaje nowe smaki i przy okazji też je bo przez siateczke przelatuje pokarm ale takie ilości ,że dziecko się nie zadławi.

Tonya z Arturka to już niezły kawaler ;-)
Mamba
cudnego masz synusia;-)

Patusia
dodaje Ci tą fotkę o której Ci pisałam sorki że dopiero dziś ale urwanie głowy mam z moim łobuzem...

Załączniki

• DSC03229 xxx.jpg
    DSC03229 xxx.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 31
Olusia nic nie szkodzi :-). Zdjątko jest po prostu przesłodkie. Takie zdjęcia mają dużo uroku i są świetną pamiątką. Muszę się rozejrzeć i popytać znajomych o fotografa. Ty pewnie w Anglii robiłaś to zdjęcie.
Pieszczoszka a jak Ci się Laura tak budzi w nocy to długo nie możesz jej ponownie uśpić? Mój się budzi tak raz-dwa razy ale z 1,5h trzeba z nim "walczyć" by ponownie zasnął.

Patusia ja to zdjęcie robiłam w Kodaku w Bielsku w listopadzie jak byliśmy koszt 40zl. Potem chcę mu na roczek zrobić dlatego szukam jeszcze jednego fotografa żeby nie robić tylko w kodaku a zrobić w dwóch miejscach;-)
To widzę że synuś nie daje Ci pospać w nocy więc życzę przespanych nocek:-)

reklama
Do góry