reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Wow wpadam zerknąć czy ktoś nas odwiedził a tu proszę kilka postów czyli ten nasz kurz jakoś się sciera Mamba;-)

Olga Ty mnie zapraszałaś a teraz sama tutaj nie wpadasz nie martw się chyba każda ma te same nudyyyy czyli sprzątanie,gotowanie,pranie mi dochodzi jeszcze prasowanie i chyba najmniej z Was mam tego wolnego czasu na wpadanie tutaj czego bardzo żałuję.
Ja też się pisze na tą kawke tylko trosinkę mam teraz daleko ... :-D

Pieszczoszka mój też uwielbia zupke kalafiorową kupnych nawet nie chce tknąć wcale mu się nie dziwie woli Mamusiowe zupki tylko czasem mi brak pomysłów ;-)Już bym najchętniej wolała aby jadł wszystko to co my:-) Mój Kondzio to straszny łakomczuszek.Wszystko to co ja jem on by chciał nawet rączki wyciąga to chyba takie proszenie:-)
Tak poza tym szukam zębolków i dalej ich nie widać:-(
Ok uciekam spać bo za dużo będziecie miały czytania ... a ja już ledwo widzę...

W ogóle synuś mnie zaskoczył ma etap mówienia "buba" ale mam ubaw i do tego gdy to mówi pluje się;-) Pocieszne te nasze maluchy.Czasem nam podniosą ciśnienie ale potem tym uśmieszkiem wynagradzają to...

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka dostalas pw?
Pewnie że nie ma się czym martwić lepsze nasze smakołyki mój owoce kupne w słoiczkach/pojemniczkach uwielbia;-)Ostatnio zakupiłam jabłko z ciasteczkiem i banana też z ciasteczkiem wcina aż mu się uszka trzęsą:-);-):-)

Cześć Kobietki!
Widzę, że forum troszkę ruszyło więc i ja coś napiszę. My wciąż w dwupaku i synek uparcie ustawiony dupcią do wyjścia więc wizja cc wydaje się coraz bardziej realna, choć nadziei jeszcze nie tracę.

Patusia gratulacje serdeczne! Niech się maleństwo zdrowo chowa a Ty szybko wracaj do pełni sił.

Olga u mnie te same nudy i do tego jeszcze mogłabym sobie ponarzekać na ociążałość itp. itd. Ale wizja przedwczesnego porodu mnie opuściła (z szyjką znów jest wszystko ok) więc wróciłam do małych spacerków i to moja główna atrakcja. Piszesz, że dwójeczka wykańcza....hmmm...wszystko przede mną :-D

Olusia i Pieszczoszka powiem Wam, że macie najlepszy czas w rozwoju Waszych dzieciaczków przed sobą. Będą coraz bardziej kumate i kontaktowe, no i sprawne ruchowo. Bardzo miło ten czas wspominam, a w sumie to trwa do teraz :-)

reklama
Do góry