reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przystanek kulinarny

reklama
Prosty do zrobienia ten kebab więc jak mnie "najdzie" to zrobię :-)
A co do ryb też nie przepadam ale wczoraj jadłam duszone filety z mintaja, fryteczki i surówkę :-)
 
Kania nie no gotowanej ani duszonej ryby to bym nawet do ust nie wzieła :no::sorry:. Ryby tylko czasem. Dziś się najadłam i na rok mi styknie.

A jutro będę robiła pierwszy raz sama sos ze świeżych pomidorów. Jakaś porada?
 
Dawidowe ja nie smażę, smażonego nie cierpię...(zwłaszcza zapachu).
A ten sos to do słoików czy tylko tak na obiad robisz?
 
hahahha nie Kania niezgadałysmy ja myślałam o sosie czoskowym a pomidorowy mam zamiar jutro zrobic sama bo tak to zawsze kupuje:-)
 
reklama
Do góry