reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przystanek kulinarny

Mi tez ten przepis przypadł do gustu:tak:
A jaki masz piekarnik,Nat?Gazowy?Jak tak,to najpierw włacz na chwilke na full,żeby sie nagrzał,a potem tak mniej- więcej do połowy przykręć.Powinno byc ok.

reklama
to jest naprawde latwe ciasto. natuś tylko jak lubisz słodsze to wiecej cukru daj bo my aż tak słodkich nie lubimy. i sprawdzac musisz zeby sie nie spalilo heh bo ja za kazdym razem musze inny czas piec nie wiem od czego to zalezy.
a powiem wam ze dzis tesciowa mi powiedziala ze bardzo dobre oba ciasta zrobilam heh

nie wiem wymiarowo jakie masz ale z tej ilości to duże ciasto nie będzie. ja mam taką krótką dosyć i wyższą troszkę jeśli chcesz mogę zmierzyc. teraz jak zrobiłamz dużego jogurtu i na niego mierzyłam to wyszło mi na dużą.

Pancake.jpg

Załączniki

• Pancake.jpg
    Pancake.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
MAMAAGUSI wyglądają bezbłędnie ale jak przeczytałam ile czasu zajmuje ich robienie to zwątpiłam :szok::sorry:

Do góry