reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost wagi

ja przytyłam 13 kg , po ciązy zleciałam 10 i tak stoji od 1,5 tygodnia..taka jest prawda,ze to co zleciało to dzidzi, łozysko, wody itp..a sam tłuszcz już nie tak łatwo jest stracic w tydzien :-) a szkoda

reklama
Oj Amerie, dziękuję za komplement:)
ale niestety ja jeszcze przed porodem powinnam jakieś 10 kg zrzucić żeby jako tako wyglądać i dobrze się czuć ;)

ja w ciązy przytyłam 15,5 kg. po porodzie straciłam 6 kg, a odkąd jestem w domu jeszcze 4 kg. tak więc zeby wrócić do wagi z przed ciąży zostało jeszcze 5 kg. ale ja będę chciała zrzucic jakieś 7-8 kg. wtedy będę zadowolona :-)

Ja w sumie w ciąży przytyłam 10kg. Ważyłam się zaraz po wyjściu ze szpitala i było 6 mniej,2 dni później już 8kg,dziś rano stanęłam na wagę i niespodzianka-wróciłam do wagi sprzed ciąży :) ale ponieważ ciążę zaczynałam z lekką nadwagą to nie oczekuję czegoś więcej i mam nadzieje,że waga nadal będzie lecieć w dół...

reklama
Do góry