reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost wagi

A ja nadal nie wiemile waze bo kurka nie mam wagi no;/
Ale wchodze normalnie w spodnie przed ciazowe :) Wiec nie jest zle.
Ale mysle ze jeszcze mi zostaly jakies ciazowe kilogramy :p

reklama
ale ja bym chciala miec kilogramy pozostale z ciazy a tu nic nawet grama ;/ macie pomysl jak przytyc waze 50kg a mam 176cm skorczylam sie i wygladam jak patyk doslownie moze hormony nie mam pojecia mam dobra przemiane materii ale mnie juz to drazni ja chce wazyc 62kg albo 70kg zeby jakos wygladac a tu nic mam dola przez to czuje sie strasznie i wydaje mi sie ze juz marcinowi sie nie podobam ;/

eve ale przed ciazo wygladalam tak samo przeciesz i mu sie podobalas wiec teraz tez napewno mu sie podobasz :)
A moze idz do lekarza i on Ci cos przepisze na przyrost masy?

Ja też nie mam apetytu ale jak nie jem i za mało piję to mimo nadmiaru pokarmu czasem susza więc zmuszam się do tych 3-4 posiłków i jakeś owoce. Ale waga mimo to nie spada, wałek jest, pęcherz nadal boli a to 3 dzień na amotaksie, hmmm będe 20 na bioderkach to zobaczymy czy Wiki łądnie przybiera, a ja przy okazji wpadne do ośrodka i też się zważe, pozostaje mi miarka krawiecka :)

EVE i RTYSKA wy jakeś wyjatki jesteście, my martwiy się nad a wy niedowagą

Dziewczyny ja ostatecznie przytyłam 22kg... i teraz mam nadal 10kg do zrzucenia... waga ni jak nie chce pokazać mniej mimo karmienia cycem i baaardzo ograniczonej diety.... no cóż nikt nie mówił, że będzie lekko ale szczerze to nie myślałam, że aż tak ciężko...

Ja dziś weszłam na wagę i zobaczyłam 63 kg :D
Czyli w sumie 10 kg z ciąży mi już zleciało :D
Zostało jeszcze ok 5 kg i będę zadowolona :D

A ja widzę że tak samo jak Amerie, waga ciążowa spadła samoistnie, a teraz stanęło.
I w sumie od powrotu ze szpitala wydaje mi się że jakoś tak znów się zaokrągliłam.

Podgrzybek....ale z czego Ty chcesz chudnąć?
Jak Cie widziałam z brzuchem to laska jak się patrzy.....wolę nie myśleć jak po porodzie wyglądasz.

reklama
przed cc 74kg, teraz 67.. szczerze mowiac liczylam, ze troszke wiecej zejdzie.. no, ale to dopiero 4 doba, zobaczymy na dniach czy waga spada czy stoi :/

Do góry