reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost wagi

Jolu i Tygrysku ciesze sie bardzo, ze nie jestem jednym przypadkiem zadowolonym ze swojego wygladu i nie martwiacym sie dodatkowymi kilogramami:tak: Glupio mi bylo o tym pisac, bo dziewczyny raczej przejmuja sie ciazowymi kilogramami i nie chcialam wyjsc na jakas zadufana w sobie;-)

Podgrzybek zgadzam sie z rainmanka:tak: Moj lekarz zawsze mi powtarza, ze im mniej kg na + tym lepiej i tylko powinnysmy sie z tego cieszyc. Dzidzia i tak wezmie sobie z naszego organizmu to co jest jej potrzebne. No chyba, ze przed ciaza bylas ekstremalnie chuda, a w trakcie jej trwania dodatkowo sie odchudzasz, wtedy na pewno nie jest do dobre, ale w innym przypadku nie masz sie czym martwic;-)

reklama
no to gratuluję dobrego samopoczucia :)

u mnie obecnie 11kg na plusie, które raczej rozłożyły się wszędzie, co widać..
w pasie 100cm!

Ost rozmawiałam z sąsiadką, która ma bliźniaki w moim wieku - ona w czasie ciąży przytyła niecałe 10kg, bo do 5 miesiąca wisiała nad muszlą, a dzieciaczki urodzily sie zdrowe i prawie 3kg

lasotka 100 w pasie to miałam chyba w 6 miesiącu :tak:
dziś staję na wagę a tam po 2 dniach z 78,1 na 78,8 ehhhh wiem wiem to obżeranie się waflami z mlekiem w proszku w nocy.... no to jest efekt dziś idę kupić masę owoców:-D

70,08kg i 107 w pasie.. wzrost 166cm, zaczynalam od 55kg.. 3tyg..

czyli juz 15 na + mialam nadzieje, nie przekroczyc 12..

lasotka 100 w pasie to miałam chyba w 6 miesiącu :tak:
dziś staję na wagę a tam po 2 dniach z 78,1 na 78,8 ehhhh wiem wiem to obżeranie się waflami z mlekiem w proszku w nocy.... no to jest efekt dziś idę kupić masę owoców:-D

Ja też tak mam, najpierw objadam się, a potem żeby nie mieć wyrzutów kupuję owoce, dziś po kfc jem winogrona

reklama
Do góry