Hej Dziewczyny, jestem 5t5d ciąży i chciałam was prosić o radę. Jestem po 2 poronieniach, przyjmuje zastrzyki w brzuch 2 razy dziennie i postanowiłam zbadać poziom bety. W poniedziałek pierwszy pomiar wyniósł 5600 , po dokładnie 48h 7900. - poziom bety wzrósł o 40% a zgodnie z normami powinien wzrosnąć o 66%. Doradźcie mi proszę z własnego doświadczenia czego powinnam się w tej sytuacji spodziewać. Z mojego własnego doświadczenia taki przyrost bety to początek końca. Będę wdzieczna za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam ciepło
reklama
Rozwiązanie
Bardzo mi przykro podejrzewam że mnie też to czeka musimy być silne, jestem z Tobą
Puste jajo idę do szpitala
Fado123
Fanka BB :)
czyli jeszcze nawet nie ma terminu @? dobrze Cię rozumiem ?Tydzień ciąży to chyba 3-4, ale skłaniałabym się bliżej końcówki 2 tyg-3 tyg.
W środę beta wynosiła 45,76
A dzisiaj 68,53
Cały dzień płacze :-(
reklama
_japoneczka
Początkująca w BB
A nie nie, miesiączkę miałam dostać 29.07, wiec jest klika dni po terminie jużczyli jeszcze nawet nie ma terminu @? dobrze Cię rozumiem ?
_japoneczka
Początkująca w BB
Liczyłam 29 dni od dostania poprzedniej miesiączkiA nie nie, miesiączkę miałam dostać 29.07, wiec jest klika dni po terminie już
Fado123
ciąże się liczy od 1 dnia ostatniej miesiączki , to jaki jest wynik ma też wpływ np czy robiłaś o tej samej godzinie , u mnie w dniu spodziewanej @ było 250 a po 48 godz 380 ,więc też kiepsko i co ? 32 tydzień ciąża rozwija się prawdłowo
_japoneczka
Początkująca w BB
ciąże się liczy od 1 dnia ostatniej miesiączki , to jaki jest wynik ma też wpływ np czy robiłaś o tej samej godzinie , u mnie w dniu spodziewanej @ było 250 a po 48 godz 380 ,więc też kiepsko i co ? 32 tydzień ciąża rozwija się prawdłowo
Wlansie jak przeczytałam Twój post to zapaliło mi się światełko w tunelu i modlę się żeby było wszytsko ok <3
Ja tez mam trudniejsza ciąże bo na acardzie i zastrzykach z heparyny :-(
Patrycja35
Trzymam kciuki by bylo dobrze japoneczko❤Wlansie jak przeczytałam Twój post to zapaliło mi się światełko w tunelu i modlę się żeby było wszytsko ok <3
Ja tez mam trudniejsza ciąże bo na acardzie i zastrzykach z heparyny :-(
_japoneczka
Początkująca w BB
Trzymam kciuki by bylo dobrze japoneczko❤
_japoneczka
Początkująca w BB
Dziewczyny!
Nadal w to nie wierzę!
Dzisiaj wzrost bety jest prawidłowy
Progesteron skoczył z 3 do ponad 11!!!
Jak dobrze, że miałam w domu luteinę i duphaston po ostatniej ciąży...
Trzymajcie teraz kciuki, żeby pojawił się zarodek i serduszko
Nadal w to nie wierzę!
Dzisiaj wzrost bety jest prawidłowy
Trzymajcie teraz kciuki, żeby pojawił się zarodek i serduszko
Fado123
No widzisz jak to bywa ,super oby tak dalej oby do przodu ,a kiedy masz wizytę ?Dziewczyny!
Nadal w to nie wierzę!
Dzisiaj wzrost bety jest prawidłowy❤
Trzymajcie teraz kciuki, żeby pojawił się zarodek i serduszko❤
reklama
_japoneczka
Początkująca w BB
Jeszcze nie umówiłam się na usg, ale muszę zrobić przed 21.08, bo 21go mam wizytę u lekarki prowadzącej (ona nie wykonuje usg).No widzisz jak to bywa ,super oby tak dalej oby do przodu ,a kiedy masz wizytę ?
Chce iść jak najpóźniej żeby już coś było widać i się znowu nie stresować pustym jajem