Hej Dziewczyny, jestem 5t5d ciąży i chciałam was prosić o radę. Jestem po 2 poronieniach, przyjmuje zastrzyki w brzuch 2 razy dziennie i postanowiłam zbadać poziom bety. W poniedziałek pierwszy pomiar wyniósł 5600 , po dokładnie 48h 7900. - poziom bety wzrósł o 40% a zgodnie z normami powinien wzrosnąć o 66%. Doradźcie mi proszę z własnego doświadczenia czego powinnam się w tej sytuacji spodziewać. Z mojego własnego doświadczenia taki przyrost bety to początek końca. Będę wdzieczna za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam ciepło
reklama
Rozwiązanie
Bardzo mi przykro podejrzewam że mnie też to czeka musimy być silne, jestem z Tobą
Puste jajo idę do szpitala
Hej, czy byłas już u lekarza ?Cześć ! Jestem nowa. W 6 tyg i 5 d byłam na usg widać było sam pęcherzyk 11 mm i nic więcej. Mam policystyczne jajniki i zaszłam w ciąże przy clo. Moja beta od początku - 1 dzień przed miesiączka 40, po 48 h 202 później 394 później po 4 dniach 1088 i po 48 h 1748.. a później po tyg 4017... mały przyrost boje się najgorszego. Mam iść na usg ponowne w 7 tyg i 5 dniu. Tracę już nadzieje ze będzie dobrze. Przyrost mały...
reklama
Nie. Idę w środę dopieroHej, czy byłas już u lekarza ?
Tak sam pęcherzyk, nie zapytałam o ciałko ale powiedziała ze ciąża może być młodsza niż mi się wydaje.Przyrost mamy podobny. Rozumiem że też miałaś tylko pęcherzyk?
I tak masz duży ten pęcherzyk. I już niedługo do lekarza ja dopiero w przyszłym tygodniu w czwartek do tego czasu oszaleje..
Tak sam pęcherzyk, nie zapytałam o ciałko ale powiedziała ze ciąża może być młodsza niż mi się wydaje.
Ok. Lekarz dopiero o 20Powodzenia na wizycie dzisiaj, jak możesz to daj znać czy wszystko w porządku mocno trzymam kciuki za Ciebie
Ok. Lekarz dopiero o 20
Bojeee się. Jeszcze dzisiaj zrobiłam bete !
reklama
No coś Ty w takim razie trzymam kciuki jeszcze za wynik. Mój lekarz zakazl mi robić bete A który masz tydzień wg swoich obliczeń?
Bojeee się. Jeszcze dzisiaj zrobiłam bete !