Hej Dziewczyny, jestem 5t5d ciąży i chciałam was prosić o radę. Jestem po 2 poronieniach, przyjmuje zastrzyki w brzuch 2 razy dziennie i postanowiłam zbadać poziom bety. W poniedziałek pierwszy pomiar wyniósł 5600 , po dokładnie 48h 7900. - poziom bety wzrósł o 40% a zgodnie z normami powinien wzrosnąć o 66%. Doradźcie mi proszę z własnego doświadczenia czego powinnam się w tej sytuacji spodziewać. Z mojego własnego doświadczenia taki przyrost bety to początek końca. Będę wdzieczna za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam ciepło
reklama
Rozwiązanie
Bardzo mi przykro podejrzewam że mnie też to czeka musimy być silne, jestem z Tobą
Puste jajo idę do szpitala
reklama
_japoneczka
Początkująca w BB
Wiem że przy dużych wartościach beta zwalnia , ja powiem z własnego doświadczenia aktualnie jestem w 30 tyg , 1 bete robiłam w 4 tyg wyszła 250 po 48 godz wyszła 360 załamałam się i co ?? wszystko jest idealnie ,Mała rośnie prawidłowo , czy byłaś już na wizycie u gina ? a i ja też wcześniej 2 razy poroniłam
Dzisiaj odebrałam wynik drugiej bety po 48h i przyrost jest 51,1%, tak strasznie sie zestresowałam i załamałam :-(
Myślisz, że wszystko będzie OK?
W lutym straciłam swoją pierwszą ciążę i nie zniose kolejny raz tego....
Hej Dziewczyny nie odzywałam się, bo postanowiłam porzucić wszelkie czarne myśli, Doktora Google i normalnie dalej żyć. Moja beta w 5-6 tyg przyrastala o Ok 40% w 48h. Obecnie jestem w 7tyg 4d, byłam na 2 usg i każde z nich pokazało bijące serduszko i prawidłowy rozwój. Nie ciesze się na zapas, kiedy tylko mogę to leżakuje i nadrabiam książki i seriale. Czuje ogólne osłabienie i ból piersi. W każdym razie gdybym mogła cofnąć czas nie robilambym bety i nie narażała się na stres. Są sprawy na które nie mamy wpływu, a zamartwianie się tylko szkodzi. Dbajcie o siebie Laseczki i bądźcie dobrej myśli. I dawajcie znać jak u Was i jak się czujecie czekam na wieści
Patrycja35
Fanka BB :)
Kochana..mi lekarz odrazu powiedzial bym nie czytala w internetach...bo nic z tego dobrego nie wychodzi.Ciesze sie ze jest ok...ja jestem w 8 tyg i od dwóch tyg.strasznie mecza mnie nudnosci..i wymioty...do tego mega osłabienie...mam nadzieje ze szybko minieHej Dziewczyny nie odzywałam się, bo postanowiłam porzucić wszelkie czarne myśli, Doktora Google i normalnie dalej żyć. Moja beta w 5-6 tyg przyrastala o Ok 40% w 48h. Obecnie jestem w 7tyg 4d, byłam na 2 usg i każde z nich pokazało bijące serduszko i prawidłowy rozwój. Nie ciesze się na zapas, kiedy tylko mogę to leżakuje i nadrabiam książki i seriale. Czuje ogólne osłabienie i ból piersi. W każdym razie gdybym mogła cofnąć czas nie robilambym bety i nie narażała się na stres. Są sprawy na które nie mamy wpływu, a zamartwianie się tylko szkodzi. Dbajcie o siebie Laseczki i bądźcie dobrej myśli. I dawajcie znać jak u Was i jak się czujecie czekam na wieści
Buziaczki dla Was❤
)) takie uroki ciąży ) buziaczki !!!!Kochana..mi lekarz odrazu powiedzial bym nie czytala w internetach...bo nic z tego dobrego nie wychodzi.Ciesze sie ze jest ok...ja jestem w 8 tyg i od dwóch tyg.strasznie mecza mnie nudnosci..i wymioty...do tego mega osłabienie...mam nadzieje ze szybko minie
Buziaczki dla Was❤
Fado123
a jaki był 1 wynik? i który to tydzień ciąży?Dzisiaj odebrałam wynik drugiej bety po 48h i przyrost jest 51,1%, tak strasznie sie zestresowałam i załamałam :-(
Myślisz, że wszystko będzie OK?
W lutym straciłam swoją pierwszą ciążę i nie zniose kolejny raz tego....
Fado123
Super wieści , ja też w tej ciąży przyrost miała kiepski, i jak widać obecnie 32+2 tcHej Dziewczyny nie odzywałam się, bo postanowiłam porzucić wszelkie czarne myśli, Doktora Google i normalnie dalej żyć. Moja beta w 5-6 tyg przyrastala o Ok 40% w 48h. Obecnie jestem w 7tyg 4d, byłam na 2 usg i każde z nich pokazało bijące serduszko i prawidłowy rozwój. Nie ciesze się na zapas, kiedy tylko mogę to leżakuje i nadrabiam książki i seriale. Czuje ogólne osłabienie i ból piersi. W każdym razie gdybym mogła cofnąć czas nie robilambym bety i nie narażała się na stres. Są sprawy na które nie mamy wpływu, a zamartwianie się tylko szkodzi. Dbajcie o siebie Laseczki i bądźcie dobrej myśli. I dawajcie znać jak u Was i jak się czujecie czekam na wieści
_japoneczka
Początkująca w BB
Tydzień ciąży to chyba 3-4, ale skłaniałabym się bliżej końcówki 2 tyg-3 tyg.a jaki był 1 wynik? i który to tydzień ciąży?
W środę beta wynosiła 45,76
A dzisiaj 68,53
Cały dzień płacze :-(
Dozamnie88
Tydzień ciąży to chyba 3-4, ale skłaniałabym się bliżej końcówki 2 tyg-3 tyg.
W środę beta wynosiła 45,76
A dzisiaj 68,53
Cały dzień płacze :-(
Od jakiego momentu liczysz tygodnie ciąży? Termin miesiączki to 4+0.
A betą się nie przejmuj. Serio, nie jest tak ważna jak wszyscy krzyczą. Teraz masz wzrost taki a jutro możesz mieć 170%. Mogłaś trafić w gorszy dzień. A w całym sprawdzaniu przyrostu liczy się tylko to, że przyrasta.
Daruj sobie kolejne sprawdzanie, bo w tym wszystkim zapomnisz cieszyć się stanem błogosławionym
Trzymam kciuki za spokój ducha.
reklama
_japoneczka
Początkująca w BB
Od jakiego momentu liczysz tygodnie ciąży? Termin miesiączki to 4+0.
A betą się nie przejmuj. Serio, nie jest tak ważna jak wszyscy krzyczą. Teraz masz wzrost taki a jutro możesz mieć 170%. Mogłaś trafić w gorszy dzień. A w całym sprawdzaniu przyrostu liczy się tylko to, że przyrasta.
Daruj sobie kolejne sprawdzanie, bo w tym wszystkim zapomnisz cieszyć się stanem błogosławionym
Trzymam kciuki za spokój ducha.
Dzisiaj mam 29 dzień cyklu, a w ciąże mogłam zajść 14-17.07....