Hej Dziewczyny, jestem 5t5d ciąży i chciałam was prosić o radę. Jestem po 2 poronieniach, przyjmuje zastrzyki w brzuch 2 razy dziennie i postanowiłam zbadać poziom bety. W poniedziałek pierwszy pomiar wyniósł 5600 , po dokładnie 48h 7900. - poziom bety wzrósł o 40% a zgodnie z normami powinien wzrosnąć o 66%. Doradźcie mi proszę z własnego doświadczenia czego powinnam się w tej sytuacji spodziewać. Z mojego własnego doświadczenia taki przyrost bety to początek końca. Będę wdzieczna za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam ciepło
reklama
Rozwiązanie
Bardzo mi przykro podejrzewam że mnie też to czeka musimy być silne, jestem z Tobą
Puste jajo idę do szpitala
reklama
_japoneczka
Początkująca w BB
Ja chyba jestem w 2 tygodniu dopiero tak mi przynajmniej wyszło z testu ciążowego elektronicznego. No i beta tez niziutka widać, ze młoda ciąża.przy regularnych cyklach , z reguły koło 6 tyg już widać i zazwyczaj jest serduszko
_japoneczka
Początkująca w BB
Tak, wiem licząc od ostatniej miesiączki mam 32 lub 33 dzień, ale ja mam policystyczne jajniki i mogę mieć różnie te owulacjejak możesz być w 2 tygodniu ?? wiek ciąży liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki
Fado123
Fanka BB :)
32/33 dzień cyklu? no czyli 4 tydzień , a jaką masz bete jeśli można wiedzieć ? no to fakt przy policystycznych to nie wiadomo kiedy była owu ,ale moja koleżanka też je ma i tydzień ciąży miała liczony od ost miesiączki
_japoneczka
Początkująca w BB
Dzisiaj beta była 173 z kawałkiem. W pierwszej ciąży jak byłam to beta po pierwszym badaniu wynosiła ponad 900, wiec myśle, że owulacja mi się przesunęła i raczej 4 tydzień to to nie jest.32/33 dzień cyklu? no czyli 4 tydzień , a jaką masz bete jeśli można wiedzieć ? no to fakt przy policystycznych to nie wiadomo kiedy była owu ,ale moja koleżanka też je ma i tydzień ciąży miała liczony od ost miesiączki
Fado123
Wiesz co ja miałam regularne cykle , i 1 wynik bety 250 więc ,to naprawdę nie ma się co sugerować , wiem że za duża beta też nie świadczy o niczym dobrym ,przy 2 poronieniu moja 1 beta to ponad 8tys, a za 2 dni 22 tys i skończyło się tak że serduszko przestało bić , a znowu przy 1 poronieniu beta była bardzo niska ,i okazało się pusty pęcherzyk
Aneciak95
Początkująca w BB
Bedzie chłopczyk czy dziewczynka?Super wieści , ja też w tej ciąży przyrost miała kiepski, i jak widać obecnie 32+2 tc
Fado123
DziewczynkaBedzie chłopczyk czy dziewczynka?
reklama
Cześć ! Jestem nowa. W 6 tyg i 5 d byłam na usg widać było sam pęcherzyk 11 mm i nic więcej. Mam policystyczne jajniki i zaszłam w ciąże przy clo. Moja beta od początku - 1 dzień przed miesiączka 40, po 48 h 202 później 394 później po 4 dniach 1088 i po 48 h 1748.. a później po tyg 4017... mały przyrost boje się najgorszego. Mam iść na usg ponowne w 7 tyg i 5 dniu. Tracę już nadzieje ze będzie dobrze. Przyrost mały...