reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyjaciółeczki z forum

reklama
to ci powiem kwiatuszku ze ja mialam masc tej samej nazwy na zapalenie w cyklu co mi sie udalo wiec mysle ze jesli cie nic nie boli tam i nie swedzi to nie zaszkodzi ;-)

a pochwale sie niunia trzyma glowe Zobacz załącznik 476980

sunmoze nie wyjsc ja wiedzac ze jestem dzieki becie w dniu @ robilam 10 i ledwo co bylo widac.. dopiero 25 gruba wyszla po 3 dniach we trzymamy kciukasy *&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun a moze jedna jest cos na .. ;-)*&&&&&&

Atanku jakoś w to nie wierzę aby była jednak fasolka... Dziwnie się w tym cyklu czuję bo nie tak typowo jak na @... a po drugie to jest już 37 dc, a ostatnio max mam do 34 dni.... (.)(.) raczej nie czuję aby coś się z nimi dzieje... śluzu mam troszeczkę... Jest mi niedobrze i jestem senna... Czasami zakuję mnie brzuch na dole, ale nic poza tym.... Martwie się tym, bo jeśli to nie fasolka to o co chodzi... W tym cyklu nie biorę duphastony i zastanawiam się czy to może mieć na to wpływ... Ale jak biorę dupka to cykle mam średnio 31 dniowe.... Już sama nie wiem co o tym myśleć.... Aaaa i temperatura idzie w górę i jest tak 36,7- 36,9.... Zobaczymy...

W weekend nie będę miała dostępu do neta, tak więc dopiero w poniedziałek Wam napiszę jak wygląda sprawa....

Życzę miłego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
Sun...no no no...zaciskam &&&& kochana, bo moze sie uda!! na to mocno licze!!:tak:
Atanku....madra Amelcia...!! super, ze trzyma glowke!!:tak:

dziewuszki...nie balyscie sie jak juz wiedzialyscie, ze jestescie w ciazy, ze jak bedziecie robic kupe to wypchniecie kruszyne? moze glupie pytanie, wiem...ale moze ktoras tez miala takie obawy jak ja...chyba nie bede robila kupy przez 14 dni
laugh.gif

i ja sie klaniam tutaj :):-) postaram sie zagladac czesciej ale ciagle cos na glowie dzis latalam i zalatwialam paszport mojej malej :-p i mam nadzieje ze nie bawem wkoncu wrocimy do szwecji. A co NAJWAZNIEJSZE !!!!! KOCHANE dziekuje kazdej z was z osobna za paszczuszke :):zawstydzona/y: naprawde ślicznosci przy chwili wolnej zgram zdjecia i wstawie :) Nikolke w pieknym kocyku i ten cudowny torcik :) buziaki dla was a ja ide sie wykapac bo moje malenstwo zasnelo i trzeba korzystac z wolnej chwili bo tak to caly dzien Nikola chce byc w centrum uwagi i mama nie daje rady :-p

ojoj pyscek :*<przytul>

a ja wlasnie sie skaplam ze doladnie rok teu michalowi mowilam ze bedzie tata ;-)

mili nie balam sie niema to zwiazku ;-) trzymam za jutro ze dzieciaczki wrocily z toba ;-)&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry