ja na razie tez się nie stresuję porodem i nie myslę o tym gdzie i kiedy mnie to spotkamam nadzieję że będę jednym z nielicznych przypadków gdzie poród trwa od kilkudziesięciu minut do godziny - dwóch tak jak u mojej szwagierki; oby dwa porody takie miała na pierwszy szła z mężem pieszo do szpitala bo akurat byli na spacerze i jej się wydawało że chyba zaczyna rodzić no to przespacerowali się do szpitala i po kilkudziesięciu minutach córcia byłą na świecie
reklama
Befatka - tylko pozazdrościć, fajnie tak z wyskoku, nie stresując się iść na porodówkę.
Ja na razie też się nie boję, bardziej stresuje mnie to przemeblowanie w pokoju, to że pasuje dywan odświeżyć, wózek wyszorować, okno umyć i takie tam. (a nie chce mi się za to zabrać i z dnia na dzień odkładam)
A do szpitala to w 20 min pieszo, albo max 5 min autem to na pewno zdążę
Ja na razie też się nie boję, bardziej stresuje mnie to przemeblowanie w pokoju, to że pasuje dywan odświeżyć, wózek wyszorować, okno umyć i takie tam. (a nie chce mi się za to zabrać i z dnia na dzień odkładam)
A do szpitala to w 20 min pieszo, albo max 5 min autem to na pewno zdążę
ja sobie okna pomyje jak juz będe gotowa na porodówkę - to jeden ze sposobów na przyspieszenie akcji;-)zreszta teraz i tak mi sie to nie opłaca bo szlifowanie gipsu w kuchni jeszcze nei zakonczone wiec...
a jesli chodiz o nacinanie - juz keidys pisałam ze moim zdaniem lepiej naciac niż peknąć.I niech mówia co chca ale taka rana szybciej sie jednak goi i jest "kontrolowana"
a jesli chodiz o nacinanie - juz keidys pisałam ze moim zdaniem lepiej naciac niż peknąć.I niech mówia co chca ale taka rana szybciej sie jednak goi i jest "kontrolowana"
Dyziolek2007
Mamka Damianka
Ja znam lepszy sposob niz mycie okien . SEX ;-) Na prawde to działa
Dyziolek2007
Mamka Damianka
Tak to mialam na mysli. I tak było w moim przypadku :-)
Dyziolek2007
Mamka Damianka
Monika A dobre z tym mezem :-) Ja odrazu dostałam rano 4 cm. rozwarcia :-)
Marteczka23
Fan(ka)
Ha ha!Ciekawe czy na mnie podziała???
reklama
Podziel się: