Marteczka23
Fan(ka)
Sabincia dobra!ale muszę poczekac z tym do weekendu bo jak jutro rano wyjedzie to dopiero w sobotę wróci;-)Własnie zaciagnij męza bo jusz mozesz rodzić i nie bede sama !!! Idz rodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sabincia dobra!ale muszę poczekac z tym do weekendu bo jak jutro rano wyjedzie to dopiero w sobotę wróci;-)Własnie zaciagnij męza bo jusz mozesz rodzić i nie bede sama !!! Idz rodzić
Sim dokładnie wychodzi na to,że to tylko zależy od dzidzi i naszego organizmu,to by ci psikusa bobas zrobił:-),nawet jak będziesz przede mną to cóż trudno,chociaż lepiej nie,lepiej żebyś zdążyła się spakować,a wtedy będziesz siedziec na torbiejak jaHej! Marteczka bardzo dobrze rozumiem Twoje rozczarowanie (jak kazda z nas). Lekarze powinni chyba byc bardziej wyrozumieli dla "pierworodek" w okreslaniu terminu....
Ja wlasnie wrocilam od mojej ginekolog - mam sie spakowac! termin mam na 29 lutego ale dzidzia juz sie pcha! Nie mam rozwarcia ale jak sie okazuje polozenie dziecka wskazuje na to ze narodziny moga byc bardzo szybko! Na przyspieszenie wplynac dodatkowo moze chodzenie po schodach i przysiady.... maz przestrzega zebym sie nie ruszala dopoki nie spakuje torby! Chcialam zaczac prac od poniedzialku ale skoro mam sie spieszyc zaraz wstawiam pierwsza pralke! Dobrze ze mam praktycznie wszystko kupione! Zaczynam panikowac!
ps. daje slowo ze nie bede przed Toba!!!!
Marteczka ale dziś 9 a nie 12 więc do 12 moze sie jeszcze dużo zdarzyćSabincia widziszobiecalam,że w weekend a tu już połowa za mnąPójdę z reklamacją do gina bo mi powiedział,że do 12-go na pewno się urodzi