reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przygotowania do porodu!!!

i chyba z tej szkoły nic nie będzie przez ten remont to jestem cała zakurzona :baffled: i jak mam iść do tej szkoły to mi się nie chce trudno już nic na to nie poradzę :wściekła/y:

reklama
spoko ja ostatnio poszłam odsikac 1,5 letniego kuzynka i mówie spoko ja mam wprawe nie jedno dziecko bawiłam po czym sciagłam pieluche wszystko posadziłamna nocnik i nagle siuuuu wszystko na twarz bo mu sie dydus do brzuszka przykleił do góry no i miałam za swoje :p hehe ale kapiele ida mi chyba nie zle :)
hehe
to ci sie dostało za przechwałki hihi;-):-D

Kurcze i wlasnie sie tego boje czekajac na synusia :-D
nie raz widzialam akcje mojego chrzesniaka, liczy sie refleks i unik glowa - lepiej niech niech sciana moknie :tak:

E na razie nie,staram się nie panikować i nie zrażać!Ale ja tak mam zawsze dopiero jak już przyjdzie ten moment to zacznę się ssstresowac!:-)

reklama
ja tez juz panikuje! niedawno przeprowadzilismy sie do nowej dzielnicy i nawet jeszcze nie wiem w jakim szpitalu bede rodzic :szok:, chyba w koncu w prywatnym... Pokoik maluszka jeszcze nie urzadzony, strasznie duzo rzeczy trzeba dokupic, zostalo jeszcze 3 tyg w pracy a szkola rodzenia zaczyna sie dopiero za 5 tygs wiec zyje w ciaglym stresie! no juz nie marudze i ide sie odstresowac czekoladka i spac. Dobranoc :-)

Do góry