reklama
hehespoko ja ostatnio poszłam odsikac 1,5 letniego kuzynka i mówie spoko ja mam wprawe nie jedno dziecko bawiłam po czym sciagłam pieluche wszystko posadziłamna nocnik i nagle siuuuu wszystko na twarz bo mu sie dydus do brzuszka przykleił do góry no i miałam za swoje hehe ale kapiele ida mi chyba nie zle
to ci sie dostało za przechwałki hihi;-)
Marteczka23
Fan(ka)
Sabincia to ładnie cię załatwiłdlatego uważam ,że dziewczynki są prostsze w obsłudze;-)
Chyba tak, ale ja sobie wymarzyłam chłopczyka bo u nas same baby wogole Tobie to juz niewiele zostało Zaczynasz sie juz stresowac?Sabincia to ładnie cię załatwiłdlatego uważam ,że dziewczynki są prostsze w obsłudze;-)
Marteczka23
Fan(ka)
E na razie nie,staram się nie panikować i nie zrażać!Ale ja tak mam zawsze dopiero jak już przyjdzie ten moment to zacznę się ssstresowac!:-)
Marteczka23
Fan(ka)
nie panikuję bo jeszcze nie wiem przed czym,muszę najpierw doświadczyć...za drugim razem(jak taki będzie)to pewnie będę
reklama
ja tez juz panikuje! niedawno przeprowadzilismy sie do nowej dzielnicy i nawet jeszcze nie wiem w jakim szpitalu bede rodzic , chyba w koncu w prywatnym... Pokoik maluszka jeszcze nie urzadzony, strasznie duzo rzeczy trzeba dokupic, zostalo jeszcze 3 tyg w pracy a szkola rodzenia zaczyna sie dopiero za 5 tygs wiec zyje w ciaglym stresie! no juz nie marudze i ide sie odstresowac czekoladka i spac. Dobranoc :-)
Podziel się: