reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przygotowania do porodu!!!

reklama
ja też byłam na jednych już zajęciach ale to takie organizacyjne i zapowiada się średnio położna fajna wie o czym mówi ale zgłosiło sie tyle osób że sala za mała i najpierw są ćwiczenia 45min gdzie babki ćwiczą z babkami a tatusiowie czekają na korytarzu a później teoria więc się zastanawiam już jedne mi wypadły bo przez remont nie miałam kiedy jechać
radzicie żeby chodzić nawet jak nie będę mogła ćwiczyć?

... radzicie żeby chodzić nawet jak nie będę mogła ćwiczyć?
Darinia, w poprzedniej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia, a że ciąża była zagrożona, to większość ćwiczeń sobie odpuszczałam. Ale relaksacyjne były rewelacyjne, polecam gorąco. I ćwiczenia oddechu. No i tak jak dziewczyny piszą, zajęcia same w sobie pozwolą się "oswoić" z tematem.

spoko ja ostatnio poszłam odsikac 1,5 letniego kuzynka i mówie spoko ja mam wprawe nie jedno dziecko bawiłam po czym sciagłam pieluche wszystko posadziłamna nocnik i nagle siuuuu wszystko na twarz bo mu sie dydus do brzuszka przykleił do góry no i miałam za swoje :p hehe ale kapiele ida mi chyba nie zle :)

reklama
tak ze mnie tez sie wtedy śmiali ale tez wiesz młodsze siostry bliźniaczki bawiłam kąpałam przewijałam kuzynek dzieci ale tym razem cos mi nie poszło :p

Do góry