reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do porodu!!!

i chyba z tej szkoły nic nie będzie przez ten remont to jestem cała zakurzona :baffled: i jak mam iść do tej szkoły to mi się nie chce trudno już nic na to nie poradzę :wściekła/y:

reklama
spoko ja ostatnio poszłam odsikac 1,5 letniego kuzynka i mówie spoko ja mam wprawe nie jedno dziecko bawiłam po czym sciagłam pieluche wszystko posadziłamna nocnik i nagle siuuuu wszystko na twarz bo mu sie dydus do brzuszka przykleił do góry no i miałam za swoje :p hehe ale kapiele ida mi chyba nie zle :)
hehe
to ci sie dostało za przechwałki hihi;-):-D

Kurcze i wlasnie sie tego boje czekajac na synusia :-D
nie raz widzialam akcje mojego chrzesniaka, liczy sie refleks i unik glowa - lepiej niech niech sciana moknie :tak:

E na razie nie,staram się nie panikować i nie zrażać!Ale ja tak mam zawsze dopiero jak już przyjdzie ten moment to zacznę się ssstresowac!:-)

reklama
ja tez juz panikuje! niedawno przeprowadzilismy sie do nowej dzielnicy i nawet jeszcze nie wiem w jakim szpitalu bede rodzic :szok:, chyba w koncu w prywatnym... Pokoik maluszka jeszcze nie urzadzony, strasznie duzo rzeczy trzeba dokupic, zostalo jeszcze 3 tyg w pracy a szkola rodzenia zaczyna sie dopiero za 5 tygs wiec zyje w ciaglym stresie! no juz nie marudze i ide sie odstresowac czekoladka i spac. Dobranoc :-)

Do góry