reklama
Dusia08
Marzec '08
Ja mialam sie pakowac i tak odciagam to co chwile. I tez pewnie sie nie spakuje dopiero jak sie zacznie.
U nas w szpitalu daja te siateczkowe, to nie musze kupowac. Ale nawet ich nigdzie nie widzialam w sklepach
U nas w szpitalu daja te siateczkowe, to nie musze kupowac. Ale nawet ich nigdzie nie widzialam w sklepach
Ja na poczatku lezałam wogole bez powiedziały mi z etak lepiej a jak juz mogłam chodzic to Miguel kupił mi takie do cyców prawie wysokie z siateczki wielorazowe . Powiem ze bardzo sa fajne bo trzymaja brzuszek sa przewiewne poza tym mam 5 par a uzywam 2 bo sciagam i przepieram i chodze do teraz bo mi w nich wygodnie
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ja chyba zapodam sobie 2szt takich gaciochów jakos nie planuje przedłuzac mojego pobytu w szpitalu ale moze do śmigania po domku sie jeszcze przydadza.
ja mam spakowana i dizs ją wkładam do bagażnika do samochodu;-)ja mam duże bawełniane majtki, po pierwszym porodzie się sprawdziły to i teraz się sprawdzą
Jak tam spakowane torby?
chciałam sobie kupić poporodowe majtki siateczkowe ale jak na razie u nas nigdzie nie ma na allegro widziałam po 2,88 nie wiem czy to mało czy normalnie? czy możecie mi powiedzieć ile wy płaciłyście? bo jak przesyłka wynosi 14 zł to może warto jeszcze poszukać po sklepach? no chyba że w sklepach kosztują więcej
reklama
Podziel się: